Anasayfa /  Spor

Son dakika transfer haberleri (4 Ocak 2018)

Gazete ve internet sitelerinde yer alan 4 Ocak 2018 tarihli son dakika transfer haberlerini sizler için derledik. Yarın resmi olarak başlayacak devre arası transfer sezonu öncesinde takımların transfer listeleri ve transfer etmek istedikleri oyuncular belli oluyor. Bu transfer dönemi de çok hızlı geçeceğinin sinyallerini verdi. İşte 03.01.2018 tarihli gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan son dakika transfer haberlerinden bazıları:

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2018 21:53

Eğer Real Madrid, Tottenham’dan süperstar Harry Kane’i kadrosuna katmayı başarırsa, İngiliz ekibinin de Fe

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo Guedes'le ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı. El Mundo Deportivo gazetesi, Olympique Lyon'un Brezilyalı stoperini Barcelona'nın istediğini yazdı.

nerbahçe’ye kiralık gönderdiği Janssen’i geri çağırma maddesini devreye sokacağı öne sürüldü. (Fanatik)

Claudio Taffarel'in, teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı olarak Galatasaray'a geri dönmesi en çok takımdaki Brezilyalı oyuncuları sevindirdi. Haftaya Belek'teki devre arası kampına katılacak olan Taffarel'in gelişinin, vatandaşları Maicon, Mariano ve Fernando'nun performansını artıracağını düşünen Terim, Uruguaylı kalecisi Muslera'nın da onunla eski günlerine döneceğini hesaplıyor. Brezilyalı kaleci antrenörü ayrıldığından beri performansı inişe geçen Muslera'nın, Tafo'yu dört gözle beklediği öğrenildi. (Sabah)

Trabzonspor aradığı kanat forveti Çin Süper Ligi'nde buldu. Bordo mavili ekip Ezequiel Lavezzi ile prensip anlaşmasına vardı. (Habertürk)

A Spor yorumcusu Okan Koç, canlı yayında Cenk Tosun'un Everton'a transferiyle ilgili yeni bir gelişmeyi aktardı. Koç, "Bana bir mesaj geldi, Cenk 27 milyon Euro'ya bitti" dedi.

Patrice Evra'nın menajerliğini Federico Pastorello, oyuncusunun Galatasaray'a olası transferiyle ilgili konuştu. Pastorello, "Aslına bakarsanız bu konuda konuşmak istemiyorum; ama şu kadarını söyleyebilirim. Evet Patrice en azından 6 ay oynamak istiyor. 6 aylık bir sözleşme olabilir. Ne olacak göreceğiz" dedi. Pastorello, Galatasaray'ın sol bek için temel hedefi olan Asamoah'ın da temsilcisi olduğunu belirterek, "Evet benim oyuncum. Elbette ki onun için de geçerli opsiyon var. Ama şu anda Juventus'un oyuncusu. Transferi daha çok Juventus'un tavrına bağlı. Şu an bunun dışında bir şey söylemem mümkün değil" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

İsmi Fenerbahçe ile anılan İngiliz golcü Daniel Sturridge'e Beşiktaş da talip oldu. Liverpool'da forma şansı bulamayan ve İngiltere Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gitmek isteyen 28 yaşındaki futbolcu "Come to" furyasından etkilendiği için Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. (Fanatik)


Yorumlar