Anasayfa /  Spor

Leicester City Sevilla 2-0 maç özeti ve golleri izle

Leicester City Sevilla 2-0 maç özeti ve golleri izle. Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımı Leicester City evinde Sevilla'yı 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. İngiltere Ligi'nde her şey istediği gibi gitmeyen Leicester City bu kez şeytanın bacağını kırdı ve Sevilla'yı eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etti. İşte Leicester City Sevilla 2-0 maç özeti ve golleri izle.

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2017 09:00

Devler Ligi'nde dün gece birbirinden güzel 2 maç oynandı. Leicester City evinde ağırlağı İspanyol devi Sevilla'yı 2-0 yenerek evine boş gönderdi. Leicester City bu skorla adını çeyrek finale yazdırdı. Leicester City Sevilla 2-0 maç özeti ve golleri izlemek için tıklayınız.







 Mücadelenin 27. dakikasında Wes Morgan takımını 1-0 öne geçirdi. 54. dakikada ise Albrighton karşılaşmanın sonucunu belirleyen golü attı.



Geçen yıl zoru başararak İngiltere'de şampiyon olan ve bu sezon ligde bekleneni veremeyen L. City, şimdi de "Peri Masalı"na Devler Ligi'nde çeyrek finale çıkarak devam ediyor. 



Ayrıca maçın 18. dakikasında sarı kart gören Samir Nasri, 74'te ikinci sarıdan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı. 


Yorumlar