Anasayfa /  Spor

Beşiktaş gelecek sezon Avrupa'da kupa istiyor

Beşiktaş Avrupa'da talihsiz bir şekilde Lyon'a elendikten sonra gelecek sezon planlarını yapmaya başladı.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2017 10:30

Süper Lig'de lider Beşiktaş, Şampiyonluk için emin adımlarla yoluna ilerliyor. Avrupa'da kupa kaldırmak isteyen Şenol Güneş ve futbolcuları gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladı.



ŞAMPİYONLUK İÇİN TAKVİYELER YAPILACAK



Şenol Güneş'in sezon sonunda Sosa ve Mario Gomez'i elinden kaçırmasından sonra ilk olarak takımda kalacak oyuncularla şimdiden görüşmelerin başladığı iddia ediliyor. Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a satılmasından sonra takımda revizyona gitmesi bekleniliyor.



TRANSFER OLACAK



Cenk Tosun'un üst düzey perfomansından sonra 1. forvet olarak gözüken Cenk'in yedeği olarak Mario Gomez'in yeniden Beşiktaş'a getirilmesi gündemden düşmüyor. Orta sahaya takviyeler düşünen Şenol Güneş üst düzey futbolcular almak istiyor. 



MESUT ÖZİL SESLERİ YÜKSELİYOR



Günlerdir transfer gündeminden ismi düşmeyen Türk asıllı Mesut Özil Arsenal ile yollarını ayırma kararı aldı. Mesut Özil transferine sıcak bakan Şenol Güneş'in transferi hakkında çalışma yapılması istediği dedikodular arasında yer alıyor.



AVRUPA'DA KUPA KALDIRMAK



UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turunda Fransız ekibe penaltı atışları sonrasında kaybedilen yarı final sonrası Şenol Güneş tamamen gelecek sezon Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu yardımcılarına ve yönetime ilettiğini ve tam destek istediğini söyleniyor.


Yorumlar