Anasayfa /  Foto Galeri

Spartak Trnava Fenerbahçe Maçı geniş Özeti , golleri, puan durumu, kalan maçlar

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında 15. zafer için Slovakya deplasmanına çıktı. Fenerbahçe ikinci devrede açıldı, 70 ve 81'de Joshua King sahneye çıktı ve Fenerbahçe hem serisine bir halka daha ekledi hem de grupta puanını 6'ya çıkarttı. 88'de Ofori'nin tek golü Trnava için yetmedi, 89'da Szymanski'nin, 90+7'de Dusan Tadic'in golleri ofsayt nedeniyle verilmedi, mücadele 2-1 sona erdi.

Spartak Trnava Fenerbahçe Maçı geniş Özeti , golleri, puan durumu, kalan maçlar - Sayfa 1

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında Spartak Trnava'ya konuk oldu. Resmi maçlarda 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan İsmail Kartal'ın öğrencileri, ilk maçta Ludogorets’den 4 gol yiyen Trnava karşısına 15. zafer için çıktı.

Spartak Trnava Fenerbahçe Maçı geniş Özeti , golleri, puan durumu, kalan maçlar - Sayfa 2

'Sürprize izin vermeyeceğiz' demişti

Bu sezon oynadığı 7 lig ve 7 Avrupa maçının hepsini kazanan Fenerbahçe’de gözler 15. zaferdeydi... Slovakya yolculuğu öncesi takımla toplantı yapan teknik direktör İsmail Kartal, “Avrupa maçları her zaman sürprize açıktır. Buna izin vermeyeceğiz, kazanma alışkanlığımızı sürdüreceğiz” dedi.

Spartak Trnava Fenerbahçe Maçı geniş Özeti , golleri, puan durumu, kalan maçlar - Sayfa 3

Son anlarda büyük heyecan

88'de Kelvin Ofori, Oosterwolde'nin hatasında golü attı, 1 dakika sonra Sebastian Szymanski fileleri sarstı ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Böylece Fenerbahçe mücadeleyi 2-1 kazandı. Bu sonuçla İsmail Kartal'ın öğrencileri, Nordsjaelland sonrası Trnava'yı da yıkarak 2'de 2 ile grupta 6 puana ulaştı.

Spartak Trnava Fenerbahçe Maçı geniş Özeti , golleri, puan durumu, kalan maçlar - Sayfa 4

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Mücadelenin hakemi Sascha Stegemann ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.

9' Sağ kanattan topla gelen Kent şutunu çekti ancak yandan auta çıktı.