Anasayfa /  Foto Galeri

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavlarının sonuçları, yapılan değerlendirmeler sonucunda açıklanacak. 15 bin öğretmen ataması için MEB tarafından Kasım ayında düzenlenen sözlü sınavlar sonrası sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları e-Devlet ekranı üzerinden erişime açılacak. İşte MEB Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları E-Devlet ekranı!

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? - Sayfa 1

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrildi. Yayımlanan takvime göre; söz konusu sınavın sonuçları için tarih belli olurken binlerce aday "Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları e-Devlet ekranı üzerinden sorgulanabilecek olup konu ile ilgili açıklama MEB tarafından yapılacak.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? - Sayfa 2

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı atama takvimine göre sözlü sınav sonuçları 27 Aralık 2021'de ilan edilecek.

Sınav sonuçlarının açıklanacağı saat ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklama "https://personel.meb.gov.tr/" internet sitesi üzerinden ve MEB'in sosyal medya hesaplarından yapılacak.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? - Sayfa 3

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUCU NASIL SORGULANIR?

Sözlü sınav sonuçları e-devlet sistemi üzerinden yayımlanacak olup adaylar sonuçları kişisel e-devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebilecektir. Sınav sonuçları açıklandığı zaman aşağıdaki ekran üzerinden sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? - Sayfa 4

Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar, en fazla 40 (kırk) eğitim kurumun elektronik ortamda tercih edebilecektir.

E DEVLET SÖZLÜ SINAV SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ