Anasayfa /  Güncel

Sosyal medyada tacizi engellemek isterken canından olan 'Haydar Can için adalet' kampanyası!

Ankara Batıkent’te iki kız çocuğuna yönelik tacizi engellemek isterken hayatını kaybeden Haydar Can Kılıçdoğan için sosyal medyada 'Haydar Can Kılıçdoğan İçin Adalet' kampanyası başlatıldı.

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2021 20:45

TRHaberler ÖZEL | Ankara Batıkent’te iki kız çocuğuna yönelik tacizi engellemek isterken hayatını kaybeden Haydar Can Kılıçdoğan için sosyal medyada 'Haydar Can Kılıçdoğan İçin Adalet' kampanyası başlatıldı.

31 Ekim Pazar günü Ankara Batıkent’te bir kafede, madde bağımlısı olan 6 kişinin 12 ve 13 yaşlarındaki iki kız çocuğuna önce sözlü, sonra fiziki tacizine engel olmak isteyen 28 yaşındaki Haydar Can Kılıçdoğan, tacizci gençlerin saldırısı sonrası hayatını kaybetmişti.

Saldırıdan bir süre sonra yakalanan katil tutuklanmıştı. Haydar Can Kılıçdoğan'a ailesi ve sevenleri sosyal medyada adalet kampanyası başlattı. Facebook üzerinden Haydar Can Kılıçdoğan için adalet adıyla başlatılan kampanya kısa sürede birçok kişiye ulaştı. Belediye başkanları, sanatçılar ve birçok ünlü kişinin yaşanan bu üzücü olayı paylaşması ile kampanya giderek büyüdü.

Haydar Can Kılıçdoğan'ın ailesi, oğullarının adını birçok yerde yaşatmak için çaba gösteriyor. Facebook üzerinden açılan sayfa ise Haydar Can Kılıçdoğan'ın katillerinin gereken en ağır cezayı alması için toplanan yüzlerce kişi tarafından günden güne büyüyor.

Haydar Can Kılıçdoğan'ın için adalet sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz

Kaynak: trhaberler.com

 

Yorumlar