Anasayfa /  Foto Galeri

Sosyal Medya'da gündem olan Squid Game konusu nedir? İşte tüm detaylar

Güney Kore yapımı Squid Game, dünya çapında adından söz ettirdi. Dijital platform Netflix üzerinden yayınlanan Squid Game gerek konusu gerekse oyuncularıyla sosyal medyada gündem oldu. Peki, Squid Game dizisinin konusu nedir? İşte tüm detaylar...

Sosyal Medya'da gündem olan Squid Game konusu nedir? İşte tüm detaylar - Sayfa 1

Netflix’in orijinal dizisi Squid Game, kısa süre içerisinde en çok izlenen yapımlar arasına girdi. İlk sezonu ile büyük bir kitle kazanan dizinin ikinci sezonu ise dizi severler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Squid Game konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? 1. sezonda neler oldu, 2. sezon ne zaman çıkacak? İşte ayrıntılar…

Sosyal Medya'da gündem olan Squid Game konusu nedir? İşte tüm detaylar - Sayfa 2

SQUİD GAME NE DEMEK?

Squid ve game kelimeleri İngilizcedir ve Türkçe anlamları “Kalamar” ve “Oyun”dur. Squid Game dizisinin adı ise Türkçeye Kalamar Oyunu olarak çevrilmektedir.

Sosyal Medya'da gündem olan Squid Game konusu nedir? İşte tüm detaylar - Sayfa 3

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?

Squid Game, dijital yayın platformu Netflix’in orijinal yapımıdır ve Güney Kore yapımı dizi hayatta kalma mücadelesi üzerine drama tarzında bir projedir.


Squid Game dizisinde, maddi sıkıntı içinde olan yüzlerce çocuk bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir.

Sosyal Medya'da gündem olan Squid Game konusu nedir? İşte tüm detaylar - Sayfa 4

Günlük hayattaki yaşam şartlarının ağırlığı ve cazip ödülün hevesiyle oyuna başlayan çocuklar, hayatta kalabilmek adına her şeyi yapmak zorunda kalır. Hayatta kalan oyuncular, bir sonraki etaba geçerken, diğer yandan oyuncular arasındaki gruplaşmalar, tehlikenin boyutunu daha da artırır.