Anasayfa /  Magazin

Sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve Nez Demir kavgası olay oldu

Dilan Polat Nez Demir kavgası sosyal medyayı adeta çalkaladı. Yakın arkadaş oldukları bilinen iki sosyal medya fenomeni sosyal medya hesaplarından birbirine hakaretler yağdırdı.

Abone ol
Abone ol 12 Temmuz 2021 12:50

Ünlü sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve Nez Demir birbirine girdi. Kavgaya Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu’nun da dahil olması ile birlikte küfürler, hakaretler havada uçuştu. Özellikle Sıla Doğu sosyal medya hesabından çektiği video ile ağızları açık bırakırken Dilan Polat kardeşini cinnet getirdi diyerek savundu. Peki Dilan Polat ve Nez Demir neden kavga etti? Dilan Polat ve Nez Demir küstü mü?

Sosyal medya canlı yayınında birbirine girdiler

Ünlü sosyal medya fenomenleri ve yakın arkadaş olduk sonra bilinen Dilan Polat ve Nez Demir sosyal medya hesaplarından çektikleri videolarla adeta birbirine girdi. Önce Nez Demir sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Dilan Polat'ın ekmeği ile oynadığını söyledi ardından da sosyal medya fenomeni Polat bir canlı yayın açarak yakın arkadaşı olduğunu söylediği Nez Demir'in ekmeğine göz diktiğini iddia etti. İkilinin sosyal medya üzerinden birbirlerine yönelik canlı yayınları peş peşe devam ederken özellikle Sıla Doğu’nun açtığı yayın ağızları açık bıraktı.

 Sıla Doğu küfür ve hakaretler yağdırdı

Dilan Polat ve Nez Demir kavgasına dahil olan Sıla doğu kendisi hakkındaki iddialara yanıt vermek için bir canlı yayın açtı. Nez Demir'in kendisi hakkındaki uyuşturucu iddialarına yanıt veren Sıla Doğu, canlı yayında küfür ve hakaretler yağdırdı. Sadece Nez Demir’e değil aynı zamanda takipçilerine de hakaret eden Sıla doğu, Yaptığı hareketlerle de izleyenleri adeta şoke etti.

 Dilan Polat kardeşini savundu

Açtıkları güzellik merkezleri üzerinden birbirleri ile tartışmaya başlayan Nez Demir ve Dilan Polat'ın kavgasına sonradan Sıla Doğu’nun da dahil olması ile işler iyice çirkinleşti. Dilan Polat ise kız kardeşini sinir krizi geçirdiğini söyleyerek savundu. Dilan Polat sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada Nez Demir'in yeni bir güzellik merkezi açmak üzere olduğunu bu nedenle de reklamını yapmak için kendilerine saldırdığını iddia etti.

 

 

 

Yorumlar