Anasayfa /  Güncel

Şort giyen hemşireye saldıran Abdullah Ç. yakalandı

Şort giyen hemşireye saldıran Abdullah Ç. yakalandı

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2016 09:38

Hemşireyi otobüste darbeden şüpheli yakalandı

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde, belediye otobüsünde bir hemşireyi darbettiği ileri sürülen kişi, Üsküdar'da gözaltına alındı.

hemsireyi-otobuste-darbeden-supheli-yakalandi-1

Hemşire Ayşegül Terzi'nin 12 Eylül Pazartesi günü Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir erkek şahsın aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunması üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüsteki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. İnceleme sonucu, şüphelinin Abdullah Ç. (35) olduğunu belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Üsküdar'da güvenlik görevlisi olarak çalışanAbdullah Ç'yi gözaltına aldı.

Zanlı hemşire Terzi'ye tekme attığını kabul etti

Şüphelinin ağabeyinin, emniyet yetkililerine "Kardeşim şizofren, doktorlar tedavi olması gerektiğini söyledi, ancak o kabul etmedi" dediği öğrenildi.

Abdullah Ç'nin hemşire Terzi'ye tekme attığını kabul ettiği belirtildi.

Ayşegül Terzi'nin şort giydiği için darbedildiği ileri sürülmüştü.

Şüpheli, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi

Hemşire Ayşegül Terzi'nin 12 Eylül Pazartesi günü Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir erkek şahsın aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunması üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Abdullah Ç, sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheli, daha sonra emniyete getirildi.

Öte yandan Abdullah Ç'yi teşhis etmek için emniyete gelen Ayşegül Terzi, zanlının yakalanmasına sevindiğini belirtti.

Hemşire Ayşegül Terzi: Şüpheli yakalandığı için çok mutluyum

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğünde şüpheliyi teşhis eden Ayşegül Terzi, gazetecilere yaptığı açıklamada, şüphelinin yakalanmasından mutluluk duyduğunu belirterek, "Şüpheli yakalandığı için çok mutluyum. O gün bana bayramı yaşatmadı, bugün benim bayramım."dedi.

Olay anında otobüste bulunan ve kendisine yardımcı olan Mahir Kır'a duyarlılığı için teşekkür eden Terzi, "Otobüste, beni tanımadığı halde bana yardımcı oldu. Bana yardım eden tek kişi. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mahir Kır da vatandaşlık görevini yaptığını dile getirerek, "Emniyette şüpheliyi bize gösterdiler. Ben de daha önceden yüzünü gördüğüm için tandım, teşhis ettim." dedi.

Baba Temel Terzi ise "Şüphelinin yakalandığı için ben de çok mutluyum. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Emniyet teşkilatından, bize yardımcı olan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Abdullah Ç'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Hemşire Terzi'nin darbedilmesi güvenlik kameralarınca böyle kaydedildi.

Yorumlar