Anasayfa /  Ekonomi /  Sektör Haberleri

ŞOK 10 Kasım 2018 Aktüel Ürünler Kataloğu hafta sonu indirim fırsatları yayında

Şok aktüel 10 Kasım 2018 kataloğu ile hafta sonu indirim kampanyasının detayları belli oldu. Cumartesi günü başlayan Şok Market indirimleri Bir hafta boyunca geçerli olacak ve uygun fiyatlı ürünler raflarda sizi bekleyecek. Şok marketlerde 10 - 13 Kasım 2018 tarihleri arasında geçerli olacak indirim fırsatları haberimizin devamında sizleri bekliyor…

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2018 00:33

Şok Market Kasım ayında aktüel ürünler kampanyalarına bütün hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz ay yaptığı muhteşem indirim kampanyaları ile sizlerin beğenisini toplayan ünlü marketler zinciri, Kasım ayında da ara vermeden aktüel indirimlerini sürdürüyor. Şok Aktüel Kasım ayının 2. hafta sonu kampanyasını bugün duyurdu. Baştan belirtelim bu hafta sonu yine Şok Markette mükemmel bir fırsat sizi bekliyor.

Dünkü Şok Aktüel 10 Kasım 2018 kampanyasıyla tek sayfadan oluşan onlarca üründe indirim sizlere ulaşıyor. Yepyeni fırsatları ve kaliteli ürünleri ile her kampanya döneminde sizlerin beğenisini toplamayı Başaran Şok marketin indirim fırsatlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Şok Aktüel hafta sonu kampanyası cumartesi günü başlayacak ve çarşamba günü yeni katalog yayınlanana kadar devam edecek.  Eğer hafta sonu için alışveriş listesini hazırladıysanız Şok Market’in yeni kataloğuna bakmadan alışverişe yine de çıkmayın deriz.  Şok Aktüel cumartesi kampanyası ile Gelecek indirimli ürünler arasında öne çıkan ürünler de bulunuyor.

Özellikle su arıtma cihazı kampanyası sayesinde evinizde büyük miktarda su tasarrufu sağlayabilirsiniz. 10 Kasım Şok aktüel kataloğu ile gelecek indirimli ürünlerin detaylı incelemesine geçmeden önce sizlere baştan belirtelim. Şok marketin kampanyaları stoklarla sınırlı ve beğendiğiniz ürünleri satın almak istiyorsanız mutlaka cumartesi günü şok mağazalarına uğrayın.

ŞOK AKTÜEL 10 KASIM HAFTA SONU KATALOĞU

Şok Aktüel 10 Kasım hafta sonu kampanyası içerisinde başta da belirttiğimiz gibi Tek sayfalık ama onlarca üründe indirim kampanyası sizlerle buluşuyor. Cumartesi gününden itibaren Şok markete gelecek indirimli ürünler şu şekilde;




2 yıl garantili su arıtma cihazı 450 TL kredi kartına 6 taksit imkanı ile


2 yıl garantili Luxel duvar tipi ısıtıcı 89,90 TL kredi kartına 6 taksit imkanı ile


Group 3 yıl garantili çubuk blender 59,90 TL kredi kartına 6 taksit imkanı ile


Kadın Termal tayt 12,95 TL


Kadın uyku çorabı 5,99 TL


Pamuklu tek kişilik battaniye 24,90 TL


Pamuklu çift kişilik battaniye 27,90 TL.




10 KASIM ŞOK AKTÜEL KAMPANYASI

10 Kasım Şok aktüel kataloğu içerisinde her zaman olduğu gibi bu hafta da sizin aile bütçenize hitap eden ürünler reyonları dolduracak. Artık uygun fiyatlı alışverişi prensip haline getiren Şok Market aynı zamanda bu katalog içerisinde 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde kazanacağınız Avantajları da sizlere sunuyor.

Bu hafta sonu şok marketlerden yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerde Sleepy ıslak havlu 3*80 yaprak 12,90 TL yerine 8 TL ve Head&Sholders şampuan çeşitler 16,90 TL yerine 9,00 TL fiyatı ile sizleri bekliyor olacak.

Şok aktüel hafta sonu kampanyası içerisinde Bu ürünlerin yanı sıra su ürünleri indirimde;




Pratik el rondosu 12,95 TL


4 katlı metal raf 24,90 TL


Keramika kase ve kupa çeşitleri 3,50 TL/ADET


Oyuncak ışın kılıcı 14,95 TL




Şok 10 Kasım 2018 aktüel ürünler kataloğu ile hafta sonu markette indirime sunulacak olan ürünleri sizler için listeledik. Şok 14 Kasım 2018 Çarşamba aktüel ürünler kataloğu da kısa süre içerisinde sitemizde sizlerle buluşacak.




Yorumlar