Anasayfa /  Yaşam

Skandal üzerine Bakanlık harekete geçti!

İstanbul'da yaşayan Abdullah Demir'in Ukraynalı eski eşi hakkındaki suçlamaları üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, skandalı soruşturmak üzere Ukraynalı anne Elina Zabolotova'nın küçük çocuklarına alkol içirdiği iddiasıyla ilgili bir inceleme başlattı.

Abone ol
Abone ol 03 Eylül 2023 15:25

Geçtiğimiz günlerde "Çocuklarıma alkol içiriyor, aynı dili konuşamıyorum" başlığıyla yayınlanan haber kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı. 

İstanbul'da yaşayan Abdullah Demir'in (45), iki çocuğunun annesi Ukraynalı Elina Zabolotova'dan (38) geçen yıl boşanmıştı. Mahkeme, çocukların velayetini 'yaşlarının küçük olması' sebebiyle anneye verdi. Karara itiraz eden baba Abdullah Demir ise Beylikdüzü'nde kilisede çalışan Ukraynalı eşinin çocuğuna alkol içirdiğini, çocuklara farklı davranışlar empoze ettiğini ve her pazar günü zorla kiliseye götürdüğünü söyleyip isyan etmişti.,

ÇOCUKLARIN YARARI GÖZETİLECEK

Abdullah Demir'in Ukraynalı eski eşiyle ilgili suçlamaları üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı önlem aldı. İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bu konuyla ilgili bir inceleme başlattı ve aile ve çocuklarla görüşmeyi planlıyor. İl müdürlüğü, çocukların çıkarlarını koruyarak sorunun takibini sürdürecek.

 

Yorumlar