Anasayfa /  Foto Galeri

Skandal fotoğraf! Ermenistan ordusu Serdar Ortaç’ı öldürdü!

Ermenistan Kamu Radyosu akılalmaz bir habere imza attı... Kurumun internet sitesinde yayınlanan 'Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı' başlıklı haberde popçu Serdar Ortaç'ın fotoğrafı kullanıldı. Fotoğrafta 20 yıl önce Sivas'ta bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç ile oyuncu Kaan Girgin yer alıyor.

Skandal fotoğraf! Ermenistan ordusu Serdar Ortaç’ı öldürdü! - Sayfa 1

Azerbaycan ve Ermenistan savaşı hakkında yorumlarıyla dikkat çeken Serdar Ortaç'ın fotoğrafını, Ermenistan Kamu Radyosu skandal bir haberde kullandı.

Skandal fotoğraf! Ermenistan ordusu Serdar Ortaç’ı öldürdü! - Sayfa 2

Serdar Ortaç, son zamanlarda yaklaşık bir aydır süren Azerbaycan ve Ermenistan savaşına dair yorumlarıyla dikkat çekiyordu. Hatta "Gerekirse Azerbaycan için askere gidebilirim" açıklaması yapan Ortaç'a şok yaşattılar.

Skandal fotoğraf! Ermenistan ordusu Serdar Ortaç’ı öldürdü! - Sayfa 3

Serdar Ortaç'la ilgili Erivan Radyosu olarak bilinen Ermenistan Kamu Radyosu skandal bir habere imza attı. 11 dilde yayın yapan kurumun tr.armradio.am adresli Türkçe sitesinde "Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı" başlıklı bir haber yayımlandı. 

Skandal fotoğraf! Ermenistan ordusu Serdar Ortaç’ı öldürdü! - Sayfa 4

27 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında 5 bin 839 Azerbaycan askerinin öldürüldüğü iddia edilen haberde fotoğraf olarak popçu Serdar Ortaç ile oyuncu Kaan Girgin'in fotoğrafı kullanıldı.