Anasayfa /  Foto Galeri

Siyasi isimlerden '28 Şubat' paylaşımları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, İletişim Başkanı Altun, TBMM Başkanı Şentop ve AK Parti Sözcüsü Çelik 28 Şubat ile ilgili paylaşımda bulundu. İşte siyasi isimlerden '28 Şubat' paylaşımları...

Siyasi isimlerden '28 Şubat' paylaşımları - Sayfa 1

Tarihe postmodern darbe olarak geçen 28 Şubat'ın 24'üncü yıl dönümünde siyasilerden mesajlar geldi.

İşte siyasi isimlerden '28 Şubat' paylaşımları...

Siyasi isimlerden '28 Şubat' paylaşımları - Sayfa 2

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden, ''Darbe bir insanlık suçudur. 28 Şubat’ı yaşadım, 28 Şubat’ın farkındayım.'' açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

28 Şubat döneminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydım. Okuduğum bir şiir sebebiyle hukuksuz bir şekilde hapse atıldım ve siyasi hayatım bitirilmek istendi şu an halkın oylarıyla seçilmiş ilk Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak görev yapıyorum. Her türlü engellemelere rağmen şan ve şerefle aziz milletime hizmet ediyorum. Darbe bir insanlık suçudur. 28 Şubat’ı yaşadım, 28 Şubat’ın farkındayım.

Siyasi isimlerden '28 Şubat' paylaşımları - Sayfa 3

ŞENTOP: TARİHE KARA BİRER LEKE OLARAK GEÇECEKLER

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, 28 Şubat'ın, darbecilik geleneğinin karanlık örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Şentop, "Milli iradeye ait gücü gaspetmeyi hedefleyenler, Türkiye'nin refahına, kalkınmasına ve milletin değerlerine karşı işledikleri suçlar dolayısıyla tarihe birer kara leke olarak geçecekler" değerlendirmesinde bulundu.

Siyasi isimlerden '28 Şubat' paylaşımları - Sayfa 4

OKTAY: MİLLİ İRADE SUİKASTI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Twitter'dan "28 Şubat bildirisi yakın siyasi tarihimize düşürülmüş kara bir leke, temelinde yatan zihniyetle birlikte yok edilmesi gereken bir milli irade suikastıdır" mesajını paylaştı.