Anasayfa /  Magazin

'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu İzzet Yıldızhan'a iç çamaşırı aldı

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, sanatçıların sahne kostümleriyle ilgili çok tepki çeken bir açıklama yapmış ve "Bir zahmet külot ve mayoyla sahneye çıkmayın. Aileler sizi seyrediyor. Çocuklarımız sizi izliyor." demişti. Yıldızhan'a bir çok sanatçı sert tepki vermişti. Yıldızhan'a çok ilginç bir çıkış da Al Sana Haber'de Seyhan Soylu'dan geldi. Geçmişte İzzet Yıldızhan ile olan birlikteliğini hatırlatan Soylu, "Beni sakın konuşturma. Senden neden ayrıldığımı söylersem ortalık karışır." dedi.

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2022 14:44

Geçtiğimiz hafta ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, cesur dekolteli sahne kostümleriyle ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı ve "Burası Türkiye! Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım.

Sahne adabı diye bir şey var. Bir zahmet külot ve mayoyla sahneye çıkmayın. Aileler sizi seyrediyor. Çocuklarımız sizi izliyor. Biraz kendinize saygı duyurun" diyerek şarkıcıları topa tutmuştu.

Bu yorum üzerine halk ikiye bölünmüş, İzzet Yıldızhan’ a destek verenler kadar tepki gösterenler de olmuştu. Gelen tepkiler üzerine bugün Yıldızhan sosyal medya hesabından bir video paylaşarak RTÜK’ e seslendi.

Flash TV'de “Al Sana Haber'de İzzet Yıldızhan ile çarpıcı açıklamalar yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Yıldızhan'a yaptığı bu açıklamalar yüzünden tepki gösterdi.

Soylu; “İzzet Yıldızhan’ ın ilk çıkışını haklı bulmuştum. Dejenerasyon olarak bakmıştım. Ama dün Nihat içinde söylemiştim. Otellerde basıldınız. Ahkam kesiyorsunuz. Hadi Nihat o tarihte bekar bir adamdı.

Zamparalık yaptılar vs. ama kızları çağırdıkları, ortaya silah koydukları, onlara racon kesildiği, tehdit edildiği (aklanmış olabilirler tabi bilmiyorum) biliniyor. İnsanlar mazilerine baktıklarında önce yapmış olduklarını düşünsün.

Ben ne yaptım ne ettim diye. Nasıl bir geçmişim var benim?  Düzgün biri miyim? Sütte leke var ben de yok mu? diye bir düşünün. Ahkam kesmek kolay" tepkisinde bulundu.

 Soylu, eleştirilerin devamında ise çok ilginç bir cümle kurdu.

Geçmişte İzzet Yıldızhan ile olan birlikteliğini hatırlatan Soylu, "Beni sakın konuşturma. Senden neden ayrıldığımı söylersem ortalık karışır.

RTÜK Başkanı bilmez,  yönetim de bilmez.” diyerek İzzet Yıldızhan’ı pazara çıkıp don alarak protesto ettiği görüntüleri yayınladı. 

 

 

 

Yorumlar