Anasayfa /  Foto Galeri

Sinemalar açıldı! İşte bu hafta vizyona girecek filmler

Yeniden açılan sinema salonlarında yarın 9 film gösterime girecek. Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında kademeli normalleşmenin 3. etabının hayata geçirilmesiyle faaliyetlerine yeniden başlayan sinema solanlarında, yarın 3'ü yerli 9 film gösterime girecek. Peki, sinemalar bu hafta hangi filmler var?

Sinemalar açıldı! İşte bu hafta vizyona girecek filmler - Sayfa 1

Sinemalarda bu hafta hangi filmlerin vizyona gireceği sinemaseverlerce sorgulanıyor. Uzun zamandır salonlardan ayrı kalan vatandaşlar, yasakların kalktığı ilk haftaki filmlere odaklandı. 

Sinemalar açıldı! İşte bu hafta vizyona girecek filmler - Sayfa 2

İşte, vizyona girecek filmler...

Sinemalar açıldı! İşte bu hafta vizyona girecek filmler - Sayfa 3

"Hızlı ve Öfkeli 9"

Salgın nedeniyle uzun süredir vizyona girmeyi bekleyen seri filmi "Hızlı ve Öfkeli 9", açık olan sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Justin Lin'in yönetmen koltuğuna geri döndüğü; Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, John Cena ve Jordana Brewster'in başrollerinde yer aldığı aksiyon türündeki yapım, Dom Toretto ve arkadaşlarının bu kez Dom'un kişisel geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadelelerini odağına alıyor.

Sinemalar açıldı! İşte bu hafta vizyona girecek filmler - Sayfa 4

"Cruella"

Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser ve Kirby Howell-Baptiste'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı "Cruella"yı Craig Gillespie yönetti.

Emma Stone'un başrolünü üstlendiği komedi türündeki film, Disney'in klasik animasyonlarından 101 Dalmaçyalı'da yavru köpeklerin peşine düşen kötü karakter Cruella'nın, alternatif bir hikayesini anlatıyor.