Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Biz Size Döneriz 3 Mart'ta vizyonda! Fragman İzle

Romantik komedi türündeki BİZ SİZE DÖNERİZ vizyon tarihi için gün sayıyor. 3 Mart'ta vizyona girecek olan filmin başrollerini Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir, Fırat Albayram, Murat Eken ve Yetkin Dikinciler'in paylaşıyor. Filmin yönetmen koltuğundaki isim Doğa Can Anafarta filmle ilgili açıklamalar yaptı

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2017 20:15

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini ve senaristliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği "Biz Size Döneriz" adlı film, 3 Mart'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini Anafarta'nın üstlendiği, filmin müzikleri arasında yer alan "Yıllar Sonra" isimli şarkıya, Eylül Stüdyolarında özel bir klip çekildi.

Çekim öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan Anafarta, "Asteros Film" tarafından hayata geçirilen "Biz Size Döneriz" filminin, yaklaşık bir ayda çekildiğini söyledi.

Anafarta, filmin, üniversite yıllarında hazırladığı arkadaşlık, dostluk ve işsizlik üzerine eğlenceli bir proje olduğunu ifade ederek, bugünün şartlarında ve tecrübe birikimiyle, profesyonel anlamda çalışarak, filme son halini verdiklerini dile getirdi.

Görsel efektlerin de filmde yer aldığını belirten genç yönetmen, şunları kaydetti:

"Filmde gençler kendilerini bulacak. Sırf gençlik filmi de değil biraz hayatı tanıma filmi. Daha çok, karakterlerin kendini tanıma filmi. Zaten sırf gençlik döneminde geçmiyor film. Altı tane karakterimiz var ve bunların her döneminden bir alıntı var. Asıl işlediğimiz zaman ise üniversiteden mezun oldukları yıllar. O yıllar, hepimiz için çok zor geçmiştir. Hayatta kendimizi nereye konumlandıracağız? Ne yapacağız? Nasıl iş bulacağız? Nasıl evleneceğiz? O dönemde karakterlerin birbirlerine olan desteğini çok eğlenceli ve komik bir şekilde anlatıyoruz."

-"Farklı bir komedi"

Anafarta, dördüncü filmi "Biz Size Döneriz"in komedi ve dram türünde bir yapım olduğuna dikkati çekerek, "Filmimiz, bilindik komedi anlayışından çok farklı. Kurgusu, anlatım tarzı, senaryosu farklı olan ve bilim kurgu filmlerindeki görsel efektleri kullandığımız bir komedi filmi çektik. Hani bir karakterin yaptığı şeylerden çok, onların 90 dakika içinde yaşadığı hikayelerden bir komedi çıkardık. Bunu yapmamızın nedeni de komedinin biraz dallanması gerektiğini düşünüyoruz." diye konuştu.

BİZ SİZE DÖNERİZ TEASER - 3 MART VİZYON TARİHİ





Yönetmen, hazırladıkları klip için de şu değerlendirmede bulundu:

"Bugün Fatma Turgut yorumu ile 'Yıllar Sonra' adlı şarkının klibini çekiyoruz. Filmde, Selim Öztürk'ün bestelediği, Kargo grubunun hayata geçirdiği bu şarkının, günümüze uyarlanmış haline yer verdik. Klipte filmden görüntüler yer alacak. Bu şarkı zaten filmle çok bağdaşıyor. Sahneleri de klibin içinde çok rahat kullanabiliyoruz."

"Model" adlı müzik grubuyla adını duyuran şarkıcı Fatma Turgut ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yıllar Sonra" şarkısının kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi.

BİZ SİZE DÖNERİZ FRAGMAN - 3 MART'TA SİNEMALARDA





Turgut, "Yıllar Sonra"yı, lise zamanlarında ilk müzik yapmaya başladığı sıralarda seslendirdiğini belirterek, "Keyifle seslendirdim. Stüdyo aşaması çok güzel geçti. Filmin görüntüleri ve iki dansçı arkadaşımla birlikte güzel bir klip olacağını düşünüyorum." dedi.

Kanat Doğramacı'nın yapımcılığında çekilen "Biz Size Döneriz" filminde Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir, Tarık Ündüz ve Tuğçe Kurşunoğlu rol alıyor.

AA


Yorumlar