Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Sinem Ünsal'ın sevgilisi Halit Özgür Sarı kaç yaşında ve nereli?

Gizli Saklı dizisinin oyuncularından Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın sürpriz ilişkisi magazin gündemine oturdu. Oynadıkları dizide iki aşık karakteri canlandıran ikilinin gerçek hayatta da birbirine aşık olması hayranlarını şaşırttı. Halit Özgür Sarı kaç yaşında? sorusu da bu bağlamda merak edilip araştırılmaya başlandı İşte Sinem Ünsal'ın sevgilisi Halit Özgür Sarı hayatı ve biyografisi...

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2022 19:33

Oyuncu Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal'ın yaşadığı ilişki magazin gündemine bomba gibi düştü. Gizli Saklı dizisinde rol alan oyuncuların dizi aşkları gerçek oldu. Bu olay ile birlikte "Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında?" sorusu gündemdeki yerini aldı. Peki, Sinem Ünsal'ın sevgilisi Halit Özgür Sarı aslen nereli, oynadığı diziler neler?

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gekdi. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Halit Özgür Sarı oyunculuk eğitimi almaya başladı. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle başlayan Sarı 2019 yılında Şampiyon adlı dizide Kerem Özer rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldıktan sonra 2021 yılında Kardeşlerim dizisinde "Kadir Eren" karakteriyle birlikte tanınırlığı arttı. Sarı, şu anda Gizli Saklı dizisinde "Pamir Ulaş/Levent Güneş" karakterlerine hayat vermektedir.

HALİT ÖZGÜR SARI'NIN ROL ALDIĞI DİZİLER
Diriliş Ertuğrul

Şampiyon

Kırmızı Oda

Kardeşlerim

Gizli Saklı

İbrahim Selim ile Bu Gece

Hakan: Muhafız

Geçen Yaz

Özel Ders

Yorumlar