Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Sinan Oğan'nın sitem dolu İnstagram paylaşımı! "Çoğu şeyi içime atıyorum"

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan hüzünlü bir müzikle, "Çoğu şeyi içime atıyorum bazen. Ama derler ya, her şeyin bir zamanı var" paylaşımı yaptı.

Abone ol
Abone ol 25 Mayıs 2023 13:58

14 Mayıs’taki ilk turda yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan’ın vaadi ‘cehennemin kapılarını kapatmaktı’, birçok kişi de ikinci turda millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesini umuyordu. Ama desteğini pazarlık unsuru haline getiren Oğan, görüşmeler sonucu en sonunda Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı. Bu sebeple de muhalif seçmen tarafından topa tutuldu, ‘cehenneme odun taşımakla’ suçlandı. Ata ittifakının en güçlü aktörü Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’sa Kılıçdaroğlu’nu desteklemeyi tercih etmiş, ikili bunu bir protokolle resmiyete dökmüştü.

 Oğan, tepkilere Instagram hesabından paylaştığı 'duygusal' bir 'story' (hikaye) ile yanıt verdi. Oğan kendi fotoğrafını hüzünlü fon müziği ve özlü sözlerle paylaştı. 'Story’de şu ifadeler yer aldı:

“Kin tutmuyorum kimseye ama kimin ne yaptığını da unutmuyorum kimseye. Çoğu şeyi içime atıyorum bazen. Ama derler ya, her şeyin bir zamanı var. Doğru zamanı bekliyorum. Yapılan hiçbir şeyin farkında değilim sanmayın beni. Uğraşmak istemiyorum sadece.”

 

 

Yorumlar