Anasayfa /  Foto Galeri

Sinan Akçıl'dan konuşulacak bomba itiraf! "İlk defa tek eşliyim"

Sinan Akçıl'dan çarpıcı itiraf... Armağan Çağlayan'ın You Tube programına konuk olan Sinan Akçıl özel hayatı ile ilgili sorulara yanıt verdi. Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programında konuşan Akçıl, ilk defa tek eşli olduğunu itiraf etti.

Sinan Akçıl'dan konuşulacak bomba itiraf! "İlk defa tek eşliyim" - Sayfa 1

Armağan Çağlayan'ın You Tube programı 'Gör Beni'ye konuk olan müzisyen söz yazarı Sinan Akçıl, kariyeri ve özel hayatına dair merak edilen soruları yanıtladı. Hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile evliliği ile ilgili de konuştu. İşte Armağan Çağlayan'ın Sinan Akçıl ile ilgili söyleşisinden satır başları: 

Sinan Akçıl'dan konuşulacak bomba itiraf! "İlk defa tek eşliyim" - Sayfa 2

- Çok mu fazla spor yapıyorsunuz?
 
- Çok aza indirdim sporu, “kilo aldın” dendi. Fitten çok, iri yarı bir kamyon şoförüne bebeksi bir surat yapmışlar gibi oldum. Aslında yağlı değilim. Milli takım kondisyoneri tuttum. Hoca 3 haftada 6 kilo verdirdi. Bu konuda biraz takıntılıyım, en iyisi olsun diye uğraşıyorum.

Sinan Akçıl'dan konuşulacak bomba itiraf! "İlk defa tek eşliyim" - Sayfa 3

- Ama galiba bir sürü konuda takıntılısınız bir tek bu konuda değil. Başka neler var takıntılardan?
 
- Neye takıntılı olduğuma da takıntılıyım. En çok işle ilgili takıntılıyım. Daha iyisi olsun diye...

Sinan Akçıl'dan konuşulacak bomba itiraf! "İlk defa tek eşliyim" - Sayfa 4

-  Tek çocuk musunuz?
- Net 2 brüt 6 kardeşiz! Ablamla biz iki kardeşiz, aynı anne babadan. Yıllar sonra merhaba diyerek biri geldi. “Ben Selen Akçıl, ablanızım” dedi. Meğer babamın annemden önceki eşinden bir kız çocuğu varmış. Bizden saklamışlar ama annem de Selen’e bakmış zaten bir süre. Ablamla öğrendik ki bir de abimiz varmış, Alman bir anneden. Babam annemden sonra evlendi ve ikiz bebekleri oldu. Yani anlayacağınız babamı Müge Anlı arasa büyük bir ihtimalle babam bir yerde çocuk yapıyor olur. Yıllarca bana boşu boşuna çapkın yazdılar. Genetikmiş demek ki!