Anasayfa /  Foto Galeri

Simpsonlar dizisindeki bir sahne daha gerçek oldu! Dünya şokta!

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, geçmişte Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlanmasıyla ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdiyse, Simpsonlar'ın 7 yıl önce yaptığı bir kehanetinin daha tuttuğunu,

Simpsonlar dizisindeki bir sahne daha gerçek oldu! Dünya şokta! - Sayfa 1

Dünyaca ünlü kült çizgi dizi Simpsons, tutan tahmin ve öngörüleriyle dünyayı sarsmaya devam ediyor. Efsane çizgi dizi Simpsons'ın hayranları, ikonik çizgi dizinin yeni bir öngörüsünü fark edince sosyal medya çalkalandı.

Simpsonlar dizisindeki bir sahne daha gerçek oldu! Dünya şokta! - Sayfa 2

1989'dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsons, gezegeni kasıp kavuran koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı.

Simpsonlar dizisindeki bir sahne daha gerçek oldu! Dünya şokta! - Sayfa 3

Efsane dizinin, Donald Trump'ın başkanlığından üç gözlü bir mutant balığın keşfine ve hatta Londra'daki gökdelen The Shard'ın dikilmesine kadar dünyanın dört bir yanından pek çok büyük olayı öngördüğü biliniyor.

Simpsonlar dizisindeki bir sahne daha gerçek oldu! Dünya şokta! - Sayfa 4

Simpsonlar ayrıca, Dünya Kupası ve Super Bowl'un kazananlarını doğru şekilde tahmin etti ve Super Bowl'da Lady Gaga'nın 2017'deki devre arası şovundaki performansından önce gökten indiğini gösterdi.