Anasayfa /  Foto Galeri

Simpsonlar bunuda bildi! Simpsonlar, Elon Musk'ın Twitter'daki X değişikliğini önceden bildi!

Simpsonlar bunuda bildi! Simpsonlar'ın kehanetleri son yıllarda görenleri şaşkına çeviriyor. ABD yapımı animasyon dizi, 30 yıldan fazla süredir ekranda. Şimdiye dek birçok konuyu öngören dizi bu kez de Elon Musk'ın Twitter'daki X değişikliğini önceden tahmin etti.

Simpsonlar bunuda bildi! Simpsonlar, Elon Musk'ın Twitter'daki X değişikliğini önceden bildi! - Sayfa 1

Simpsonlar bunuda bildi! Simpsonlar, Elon Musk'ın Twitter'daki X değişikliğini önceden bildi!

 Simpsonlar'ın kehanetleri son yıllarda görenleri şaşkına çeviriyor. ABD yapımı animasyon dizi, 30 yıldan fazla süredir ekranda. Şimdiye dek birçok konuyu öngören dizi bu kez de Elon Musk'ın Twitter'daki X değişikliğini önceden tahmin etti.

Simpsonlar bunuda bildi! Simpsonlar, Elon Musk'ın Twitter'daki X değişikliğini önceden bildi! - Sayfa 2

Twitter'ın sahibi Elon Musk, 24 Temmuz'da Twitter’ın sembolü olan kuş logosu yerine “X” harfini kullanmak istediğini söyledi. Musk, Twitter’da yaptığı açıklamada logonun gün içerisinde değişeceğini de bildirdi. Musk, şirketin ismini de X olarak değiştirmiş ve bunun “çoktan yapılması gereken bir değişiklik” olduğunu belirtti.

Simpsonlar bunuda bildi! Simpsonlar, Elon Musk'ın Twitter'daki X değişikliğini önceden bildi! - Sayfa 3

Musk, mavi kuşun yerini alacak siyah zemin üzerine beyaz bir X içeren yeni logosunu tanıttı. Pazartesi sabahı bir tweet'te Linda Yaccarino, 'X burada! Haydi bunu yapalım' dedi. Twitter'ın sahibi Elon Musk'a göre "tweetler" de değiştirilecek ve gönderilere "x'ler" adı verilecek

Simpsonlar bunuda bildi! Simpsonlar, Elon Musk'ın Twitter'daki X değişikliğini önceden bildi! - Sayfa 4

2012'DE KONUYU İŞLEMİŞLERDİ 
İngiliz basınında yer alan bir haberde yıllar öncesinden gelecekte yaşanacak olan olayları tahmin eden Simpsonlar'ın Twitter hakkında 2012 yılındaki bir bölümü yer aldı.