Anasayfa /  Ekonomi

Sigara fiyatlarına zam! Hangi sigara ne kadar oldu?

Sigara fiyatlarına zam! Hangi sigara ne kadar oldu?

Abone ol
Abone ol 11 Temmuz 2016 10:23

Sigara fiyatlarına zam! Hangi sigara ne kadar oldu? Yeni sigara fiyatları 2016 zamlı fiyat listesi açıklandı. 2016 yılında sigara ikinci bir zam daha geldi. Başta Parlıament, Lark, Marlboro, L&M, Murattı, Winston gibi birçok sigaraya yeni zam geldi.

Peki pmaktif yeni fiyat listesine göre temmuz zammı sonrası Parlıament, Lark, Marlboro, L&M, Murattı, Camel, Winston ve Monte Carlo yeni fiyatı ne kadar oldu?

PMAKTİK YENİ SİGARA FİYAT LİSTESİ

En son yeni yıl da yapılan sigara zammı, yılın ikinci yarısında da nüksetti. Yılın ikinci yarısının gelmesi ile birlikte çok tüketilen ürünlere de zam geldi. Ülkede milyonlarca tüketicisi bulunan sigaraya da zam geldi. Temmuz ayında sigaraya gelen zam ile sigara fiyatlarındaki yüksek fiyat artışı gözlerden kamadı. Sonuncusu yeni yıl da yapılan sigara zamlarınınbir yenisi de Temmuz ayının ikinci haftasında yapılacak denilmişti. Herkes yeni sigara fiyatlarını merakla beklemekte. Peki yeni sigara fiyatları ne oldu? Peki sigaralara ne kadar zam geldi ve 2016'da en çok hangi sigara kullanıldı? Yeni sigara fiyatları konusunda en çok merak edilen sigara fiyatları Parlıament ve Marlboro oldu.

HANGİ SİGARA KAÇ LİRA OLDU?

İşte 2 Temmuz 2016 itibari ile Zamlı Sigara Fiyatları; Uzun Marlboro Fiyatı : 13,00 TL Kısa Marlboro Fiyatı : 13,00 TL Marlboro Blue Fiyatı : 13,00 TL Marlboro Touch Blue Fiyatı : 12,00 TL Marlboro Gray Fiyatı : 12,00 TL Marlboro Aqua Fiyatı : 12,00 TL Marlboro One Fiyatı : 12,00 TL Marlboro fiyatının 13 TL’ye çıkması sonrası Philip Morris’in Parliament, L&M, LARK gibi diğer sigaralarına da zam yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor. Marlboro’ya zam gelmesiyle ile birlikte diğer sigaraların da kısa bir süre içinde zamlanması bekleniyor. JTİ‘nin dağıtımını yaptığı ve tiryakiler tarafından çok fazla tercih edilen Camel ve Winston gibi sigaralar için henüz zam açıklaması yapılmadı. Sigaraya en son Ocak 2016’da zam yapılmış ve en pahalı sigara 11,50 TL’den satılmaya başlamıştı. Sigaraya yapılan yeni zamla birlikte en pahalı sigaranın fiyatının 14 TL’ye yükselmesi bekleniyor. Zamlı sigara fiyatlarının Ramazan Bayramı tatili sonrası geçerli olması bekleniyor. Philip Morris sigara fiyatları listesi ve JTİ sigara fiyatları listesi önümüzdeki saatlerde haberimize eklenecektir.

Yorumlar