Anasayfa /  Foto Galeri

Şiddet gördüğü iddia edilen Ebru Şallı daha fazla dayanamayıp suskunluğunu bozdu!

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş’tan şiddet gördüğü iddiasını yalanlamıştı, ancak görgü tanığı ünlü modelin zor anlarını canlı yayında anlattı. Ebru Şallı, çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabında bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Şiddet gördüğü iddia edilen Ebru Şallı daha fazla dayanamayıp suskunluğunu bozdu! - Sayfa 1

2019 yılında Uğur Akkuş ile nikah masasına oturan Ebru Şallı'nın eşinden şiddet gördüğü iddia edildi. 8 Ekim'de seyir halindeki araçta gerçekleşen darp olayının ardından Ebru Şallı iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Şiddet gördüğü iddia edilen Ebru Şallı daha fazla dayanamayıp suskunluğunu bozdu! - Sayfa 2

Çok geçmeden, Şallı'yı araçtan çıkaran görgü tanığı, 2. Sayfa programına telefonla bağlandı ve yaşananları tüm detaylarıyla anlattı.

Şiddet gördüğü iddia edilen Ebru Şallı daha fazla dayanamayıp suskunluğunu bozdu! - Sayfa 3

'AİLE ARASINDA OLUR'

Haberler karşısında sessiz kalmayı tercih eden Ebru Şallı, Instagram sayfasında yeni bir yazılı açıklama yayınladı. Şallı 'karı koca arasında tartışma olur' dedi.

"Artık bir şey yazmak ve açıklamak istemiyorum. Ben açıklamamı yaptım. Bunun üzerine birilerini yayına bağlayıp devam etmek nedir ya? Beni cağırdınız her yere çıkmam için... Çıkmıyorum çünkü anlatacak bir şeyim yok. Sordunuz bende açıklamamı yaptım. Bitti konu kapandı. Siz aile degil misiniz? Aile arasında , karı koca arasında tartışma da olur, fikir ayrılıkları da olur. Sizde olmuyor mu hiç? Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz anlamadım. Şiddet görsem zaten söylerim, ayrıca şikayetimi de yaparım. Annem yapsa onu da şikayet ederim. İstediginiz Ebru'yu daha çok üzmekse, oldu. Basardınız! Ya hanginiz benim yaşadığım emsali olmayan acıyı yasadı? Ve bu acıya kim katlanabilir? Hiç mi empati yapamıyorsunuz? Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda! Asıl şiddeti siz uyguluyorsunuz bana! Artık herkes bir kendine gelsin!"