Anasayfa /  Foto Galeri

Şeyma Subaşı’nın test sonucu çıktı! Avukatından flaş açıklama

Bir doğum günü partisinde uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı’nın test sonucu açıklandı. Müvekkiline itibar suikastı yapıldığını belirten avukat Emek Emre ise flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Şeyma Subaşı’nın test sonucu çıktı! Avukatından flaş açıklama - Sayfa 1

Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde 'uyuşturucu madde' kullandığı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.Bu iddiaların ardından avukatı Emek Emre'den flaş açıklamalar geldi. Görüntülerin sosyal medyada kullanılması ve suçlayıcı tarzı haberler yapılmasına ilişkin dava açılacağını duyuran Emre, cumartesi günü Subaşı'nın test yaptırdığı ve tahlillerinin negatif çıktığını belirtti

Şeyma Subaşı’nın test sonucu çıktı! Avukatından flaş açıklama - Sayfa 2

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın, sosyal medyada 'uyuşturucu madde kullandı' iddiasıyla yayınlanan görüntülerinin ardından açıklama yapıldı.

Şeyma Subaşı’nın test sonucu çıktı! Avukatından flaş açıklama - Sayfa 3

Subaşı'nın avukatı Emek Emre, görüntülerin en az 3 ay önce yurt dışında çekildiğini ifade etti. Emre, görüntülerin yayılmasının Subaşı'na ilişkin bir itibar suikasti olduğunu söyledi.

Şeyma Subaşı’nın test sonucu çıktı! Avukatından flaş açıklama - Sayfa 4

BAKANLIĞA BAĞLI BİR LABORATUVARDA TEST YAPTI

Şeyma Subaşı’nın Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda cumartesi günü test yaptırdığını ve sonuçların negatif çıktığını belirten Emek Emre, "Ülkemizin her vatandaşına yönelik olduğu üzere, müvekkilin de özel hayatına ilişkin görüntülerin müvekkilin rızası olmadan alınması suç olduğu gibi bu görüntüleri yaymak/ifşa etmek de ayrıca suç teşkil etmektedir. " dedi.