Anasayfa /  Foto Galeri

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evleniyor! İşte düğün davetiyesi...

İlişkilerine bir şans daha tanıyan Şeyma Subaşı ile Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi yeniden evlilik kararı aldı. Şeyma Subaşı, düğün davetiyesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evleniyor! İşte düğün davetiyesi... - Sayfa 1

 Şeyma Subaşı, Mart 2022'de Alsaloussi'den ayrıldığını duyurmuştu. Subaşı, "Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" açıklamasını yapmıştı. Ancak yeniden bir araya gelen ikili, birlikteliklerine bir şans daha vermişti.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evleniyor! İşte düğün davetiyesi... - Sayfa 2

Subaşı ile Alsaloussi, yeniden evlilik kararı aldı. Geçtiğimiz hafta Mohammed Alsaloussi ile çekilen fotoğrafını "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" notuyla yayınlayan Subaşı, bu sefer düğün davetiyesini paylaştı. 

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evleniyor! İşte düğün davetiyesi... - Sayfa 3

"Mutluluğunu artık sosyal medya hesabından paylaşma Şeyma" diye kendini uyaran Subaşı, "Mutluluk bir seçimdir ve ben bu şekilde çok mutluyum. Bazen de onları paylaşırım. Her neyse ben çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evleniyor! İşte düğün davetiyesi... - Sayfa 4

2021'DE SEVGİLİSİNE 'EVET' DEDİ


Sık sık aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ve mutluluklarını gözler önüne seren Subaşı, 3 Haziran 2021'de Ibiza'da Alsaloussi'den evlilik teklifi aldı ve sevgilisine 'Evet' yanıtını verdi.