Anasayfa /  Güncel

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de veda eden isim kim oldu?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam eleme gecesi yaşandı. Takımlar arasındaki oyunlar sonrasında haftanın eleme adayları belli oldu. MasterChef Türkiye'de bu akşam yarışmaya bir isim veda etti. Peki ama MasterChef'te bu akşam kim elendi?

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2021 12:24

MasterChef Türkiye'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. 6 yarışmacı arasında gerçekleşen eleme gecesinde yarışmacılar Aksaray'ın ünlü cevizi ile yaratıcılıklarını konuşturacak yemekleri hazırladı. Bu akşam MasterChef'e bir yarışmacı veda etti. Peki ama MasterChef'te 5 Eylül 2021 Pazar akşamı kim elendi? 

MasterChef'te bu akşam kim elendi?

MasterChef'te Hamza, Hasan, Dilara, Safanur, Emre ve Fatma arasında eleme heyecanı yaşandı. MasterChef eleme gecesinde Aksaray'ın meşhur cevizi ile yemekler yapılması istendi. MasterChef'te yarışmacılar ceviz ile yaptıkları yemekleri tamamladıktan sonra jürinin karşısına çıktı.

Eleme potasından birincilikle ayrılan isim Emre olurken eleme potasından kurtulan bir diğer isim Safanur oldu. Dilara yarışmada üçüncü olarak eleme potasından kurtuldu. Hasan, Fatma ve Hamza arasında yaşanan üçlü eleme potasından ilk kurtulan isim Hasan oldu. 

Fatma ve Hamza arasında yaşanan eleme heyecanında yarışmaya veda eden isim belli oldu. MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim Fatma oldu. 

MasterChef Fatma yarışmaya veda ederken ''Çok güzel bir yolda yürüdüm. Kısa sürdü ama mutlu oldum. Burada olduğum için çok mutluyum. Şef arkadaşlarımla tanıştığım için, şeflerle tanıştığım için çok mutluyum. Elenmiş olmaktan memnun değilim ama bazen olmaz. Sizde olanın tadını çıkarırsınız. Keşke pişmanlıktır burada hiç keşke demedim.'' cümlelerini kullandı.

Yorumlar