Anasayfa /  Foto Galeri

Sevgilinizle izleyebileceğiniz en iyi 10 netflix filmi

Sevgilinle film seçmeye çalışırken çok vakit kaybedenlerden misiniz? O zaman bu Netflix film önerileri yazımız sizin derdinize derman olacak. Derlediğimiz en iyi 10 Netflix filmi. İyi seyirler..

Sevgilinizle izleyebileceğiniz en iyi 10 netflix filmi - Sayfa 1

The Irishman (2019)
IMDB Puanı: 8,0

Tür: Biyografik, suç

Netflix en iyi filmler listesinin olmazsa olmazı The Irishman ile başlayalım yazıya. Koltuğa iyice yerleşin; zira Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'nin oynadığı bir filme başlayacağınız için su içmeye bile kalkmak istemeyebilirsiniz.

The Irishman’de; mafya tetikçisi olan ve ‘İrlandalı’ lakabıyla tanınan Frank Sheeran'ın hayatından kesitlere yer veriliyor. 2020 Oscar Ödülleri’ne aday olan film eli boş dönse de film yorumcuları tarafından uzun süreler konuşuldu.

Sevgilinizle izleyebileceğiniz en iyi 10 netflix filmi - Sayfa 2

Marriage Story (2019)
IMDB Puanı: 8,0

Tür: Romantik, dram

Netflix’te izlenmesi gereken filmlerden bir diğeri de Marriage Story! Filmde Charlie ve eşi Nicole’ün boşanma süreçlerine tanık oluyoruz. Bu süreç o kadar doğal şekilde yansıtılıyor ki izlerken çok tanıdık sahnelerle karşılaşıyor insan, bazı tartışmalarda kendini buluyor.

En popüler netflix filmleri arasında yer almasının nedenlerinden biri kesinlikle aldığı ödüller! Oscar’da birçok dalda aday olarak gösterilen yapım, Gotham Ödülleri’nde en iyi film ödülüne sahip oldu. Aynı zamanda filmdeki oyunculuklar da uzun süre konuşuldu.

Sevgilinizle izleyebileceğiniz en iyi 10 netflix filmi - Sayfa 3

Roma (2018)
IMDB Puanı: 7,7

Tür: Dram

Netflix’in en iyi filmlerinden Roma, Alfonso Cuarón’un yönetmenlik ve senaristlik koltuğuna oturduğu yapımlardan biri. Siyah beyaz çekilen filmde; 1970'lerde bir ailenin evinde hizmetçilik yapan Cleo ana karakter olarak karşımıza çıkıyor. Farklı hayatlarına rağmen benzer problemler yaşayan Cleo ve evin hanımı Sofia'nın bir anda birbirlerinin en büyük destekçisi olduklarını görüyoruz.

Roma; 91. Oscar Ödül Töreni'ne damgasını vuran filmlerden biri oldu. En İyi Yönetmen, Yabancı Dilde En İyi Film ve En İyi Görüntü Yönetimi ödüllerini alarak dünya çapında ses getirdiğini bir kez daha ortaya koydu.

Sevgilinizle izleyebileceğiniz en iyi 10 netflix filmi - Sayfa 4

Beasts of No Nation (2015)
IMDB Puanı: 7,7

Tür: Dram, savaş

Netflix film tavsiyelerinde sıra geldi Beasts of No Nation’a! Film, Uzodinwa Iwala'nın aynı adlı eserinden uyarlanmış. Filmde Afrika’da savaşa maruz kalan bir çocuğun hikayesinden bahsediliyor. Agu isimli çocuk, ailesinden koparılıyor ve asker olarak savaşa katılıyor.

Şunu da belirtmeden geçmeyelim: Beasts of No Nation önce 72. Venedik Film Festivali'nde gösterildi ve buradan ödül aldı.