Anasayfa /  Teknoloji

Sevgilinizin WhatsApp mesajlarını nasıl takip edersiniz?

İnternet çağı o kadar gelişti ki artık muhteşem hızlarda iletişim sağlayabiliyoruz. Eskiden bir mektupla iletişime geçmek haftalar sürerken artık Whatsapp ve benzeri uygulamalarla saniyesinde iletişim sağlayabiliyoruz. Bu da çiftler arasında belli kıskançlıkların doğurduğu meraklanmalara sebep olabiliyor.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2020 18:10

İlişkide şüphelenen tarafında aklında şu sorular çıkmıyor ‘’acaba Whatsapp’dan birileriyle konuşuyor mu? Şu an kiminle yazışıyor? Gecenin bu saatinde neden çevrimiçi’’. Aslında bu sorulara cevap bulmak için yapılması en basit yöntem, sevgilinizin telefonuyla yalnız kaldığınız bir an alıp kurcalamak. Ancak bu işlem vakit alacağı için tehlikeli duruyor. Zira sevgiliniz tarafından yakalanma olasılığınız oldukça yüksek.

Belki de haklı durumdayken daha bilgilere erişemeden haksız duruma geçebilirsiniz. Bu yazımızda sevgilinizin Whatsapp mesajlarını daha tehlikesiz ve daha rahat nasıl takip edebilirsiniz mevzusunu detaylandıracağız ve şüphelerinizi ortaya çıkarmada sizlere yardımcı olacağız.

Whatsapp Mesajlarını Takip Etmek Mümkün Mü?
Sevgilinizin Whatsapp yazışmalarını takip etmek elbette mümkün. Belli başlı yolları ve yöntemleri var. Bunların kimisini yapmak daha kolayken, kimisini yapmak bir hayli zor. Zor ve ya kolay şu bir geçek ki telefonu kurcalamaktan daha kolaylar. Ancak yine de bazı yöntemler için telefona fiziksel temas mutlaka gerekli. Bu temas tabii ki çok uzun sürmeyecek ve işlemi bir defa yerine getirdikten sonra rahatça sürekli takip edebileceğiniz türden. Nedir peki bu bahsettiğimiz yöntemler. Google Drive yedekleme, QR kod ile Whatsapp web üzerinden ve çeşitli telefon takip programları ile sevgilinizin Whatsapp yazışmalarını takip edebilirsiniz. Şimdi bu yöntemleri teker teker ayrıntılayarak inceleyelim.

Google Drive İle Whatsapp Yazışmaları Takibi
Whatsapp mesajlarınız otomatik olarak belli sıklıklarla belirlediğiniz Google Drive adresinize yedeklenir. Bu da sevgililerinin mesajlarını takip etmek isteyenler için iyi bir yöntem haline dönüşebiliyor. Ancak bu yedekleme belirli sıklıklarla yapıldığı için anlık bir takip söz konusu değil ama yedekleme sıklığını da seçerseniz iyi bir yöntem haline gelir. Örneğin günde bir defa yedeklensin derseniz, her günün sonunda mesajlar size ulaşır. Günün sonunda silmediği mesajların tümü size ulaşır ama yedekleme başlamadan sildiği mesajlara erişemezsiniz.

Etiketler WhatsApp
Yorumlar