Anasayfa /  Popüler  /  Önemli günler

Sevgililer Günü Yaklaşıyor DİKKAT !

Sevgililer Günü Yaklaşıyor DİKKAT !

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2016 15:43

Sevgililer Günü Yaklaşıyor DİKKAT !

NE ALMALIYIM YADA DEĞERİ NE KADAR OLMALI ? İşte en çok sorulan sorunun cevabı ; Sevgililer Günü için seçtiğiniz hediyenin sevgilinize verdiğiniz değeri yansıtmasını istersiniz. Bunun için de her zaman benzersiz ya da çok pahalı bir hediye almanıza gerek yok. Sevgilinizin günlük hayatında kullanacağı bir eşyayı ona hediye ederek sıradan bir günü bile onun için keyifli ve özel hale getirebilirsiniz. MESELA BU BARDAK GİBİ... Yatağının üzerine sereceği şık bir yatak örtüsü, mutfakla arası iyiyse işleri pratik hale getirecek birblender, kahve bu hayattaki en büyük tutkularından biriyse kahve makinesi, her baktığında gözlerinde size olan sevgisini görebileceği bir ayna, yumuşacık bir battaniye, en güzel anılarınızın ölümsüzleştiği fotoğraflarınız için çerçeve gibi sizin yüklediğiniz anlamlarla değer kazanacakpopüler hediye seçenekleri var.

Sevgililer gününde bir erkeğe ne hediye alınabilir?

Aslında erkeklere hediye seçmek ve almak aşaması kadınlara göre çok fazla komplike değildir. Çünkü erkeklere hediye beğendirmek bayanlara nazaran çok daha kolaydır. Eğer sevgiliniz çalışan bir baysa mesleği sizin için bir ipuçu olacaktır. Bu yüzden ilk önce erkek arkadaşınızın mesleğini göz önünde bulundurun.  Günlük yaşantısında şıklığa önem veren bir erkeğe sevgililer günü hediye alıcaksanız, gömlekler, deri cüzdanlar, kol düğmeleri ve kravatlar ilk hediye tercihiniz olabilir. Eğer sevgilinizin içinde hala bir çocuk yatıyorsa , alabilceğiniz ilginç hediyelerlede onu mutlu edebilirsiniz.       Bayanlar ''erkek'' arkadaşlarınıza böyle hediyeler alabilirsiniz. Eminim bayılacaktır.  

Bayanlara Sevgililer Günü Hediyeleri

Aslında bayanlara hediye almak çok fazla zor değildir fakat işin içine sevgililer günü girdiğinde, çoğu erkek için bu  çok özel gün karabasan gibi üzerlerine çöker. Erkekleri en çok korkutan şey aldıkları hediyenin kendilerini yeterince ince göstermemesidir. Sevgililer gününde erkeklerin alabilceği hediyeler çok çeşitlidir ve bu yüzden bu kadar hediye arasında boğulmalarıda muhtemeldir.  Fakat bir bayana hediye alıcaksanız, onların boyuna,kilosuna,yaşına ima niteliğinde gelebilecek hediyeler seçmemelisiniz.  Peki kız arkadaşıma ne hediye alabilirim sorusunun cevabını hala bekliyor gibisiniz. Kesinlikle romantik ve manevi değeri olacak hediyeler onu tatmin edebilir.Kadınlar için akla gelen ve maneviyatı olabilcek bir diğer hediye de takılardır.  Tek taş bir yüzük, manidar bir kolye sizi ince bir erkek olarak gösterebilir. Diğer bir önerimde kız arkadaşınızın içinde çocuksu bir yapı varsa, ilginç sevgililer günü hediyeleri onu çok mutlu edebilir. Hem kendinizi zora sokmayacak hemde manevi değeri oldukça fazla birbirinden güzel hediyeleri seçebilirsiniz.

Yorumlar