Anasayfa /  Foto Galeri

Setten sete koşan Burak Özçivit’ten yola çıkmaya hazır kareler

Uzun süredi başrolünü üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin çekileri devam ederken setten sette koşan Burak Özçivit, Altınyıldız Classics reklam yüzü olmaya devam ederek kış sezonu çekimlerini gerçekleştirdi.

Setten sete koşan Burak Özçivit’ten yola çıkmaya hazır kareler - Sayfa 1

Setten sete koşan Burak Özçivit’ten yola çıkmaya hazır kareler

Uzun süredi başrolünü üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin çekileri devam ederken setten sette koşan Burak Özçivit, Altınyıldız Classics reklam yüzü olmayadevam ederek kış sezonu çekimlerini gerçekleştirdi.

Setten sete koşan Burak Özçivit’ten yola çıkmaya hazır kareler - Sayfa 2

Rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu ile çok sayıda ödül alan, Türkiye’nin en sevilen aktörlerinden Burak Özçivit, erkek modasının öncü markası Altınyıldız Classics ile işbirliğini 11. sezonunda sürdürüyor. 

Setten sete koşan Burak Özçivit’ten yola çıkmaya hazır kareler - Sayfa 3

Altınyıldız Classics’in doğadan ve şehrin hareketliliğinden ilham alan sonbahar/kış koleksiyonunun tanıtımı için ünlü oyuncu Burak Özçivit ve moda fotoğrafçısı Koray Birand bir araya geldiler. 

Setten sete koşan Burak Özçivit’ten yola çıkmaya hazır kareler - Sayfa 4

“Havalan, Kışa Giriyoruz!” sloganıyla sürekli seyahat halinde olan şehirli erkeğin şık ve rahat görünümlü portresinin yansıtıldığı fotoğraf çekimi Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirildi.