Anasayfa /  Magazin

Serhat Kılıç ve Açelya Topaloğlu aşk yaşıyor

Serhat Kılıç ve Açelya Topaloğlu aşk yaşıyor

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2016 15:40

Görevimiz Komedi programının jüri üyeleri Serhat Kılıç ve Açelya Topaloğlu, önceki gün Beylerbeyi Doğa Balık’ta baş başa yemek yedi.

Çıkışta tekneyle Kuruçeşme İskelesi’ne geçen ikili, fotoğraflarının çekildiğini görünce önce ayrı yönlere doğru ilerledi, daha sonra ise objektiflere gülerek poz verdi. Taksi bekleyen ikilinin yanına gelen çiçekçiler, gül satmak için yoğun çaba sarf etti. Serhat Kılıç’ın, Topaloğlu’na “Sen taksiye bin aşkım” demesi dikkat çekti. Kılıç da çiçekçilere para verdikten sonra Topaloğlu ile oradan ayrıldı.

Açelya Topaloğlu Kimdir?

D1986 İstanbul doğumlu olan oyuncumuz Açelya Topaloğlu, oyunculuğa Müjdat Gezen SanatMerkezi Konservatuarı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da eğitimlerini alarak başlamıştır. Daha Sonra oyuncumuz Açelya Topaloğlu İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılın"da başrollerini Meltem Cumbul ve Özcan Deniz"in paylaştığı Aşk Yakar isimli sevilen dizi"de Beldakarakteri ile yaşamıştır.2010 yılı ekranların adete Türk Polisiye dizisi haline gelen Arka Sokaklar adlı sevilen dizide Ahu Gözcü karakterini canlandırmıştır. 2012 yılına damgasını vuran ,başrollerinde Murat Han ve Gizem Karaca"nın rol aldığı Eve Düşen Yıldırım isimli sevilen dizi"de Muazzez"in en yakın arkadaşı Sevda karakterini canlandırmıştır.Sevda karakteri ile oyunculuk hayatında bir çok hayrana sahip olmayı başaran Açelya Topaloğlu, 2014 yılı yaz dönemi dizilerinden olan Kaçak Gelinler isimli komedi dizisinde Almilla rolünü üstlenmiştir.

Yaşı:

29

Boyu:

1.68

Kilosu:

54

Göz Rengi:

Kahverengi

Saç Rengi:

Kumral

Açelya Topaloğlu Oynadığı Dizi ve Sinama Filmleri:

Dizi:

- Aşk Yakar - Arka Sokaklar - Eve Düşen Yıldırım - Kaçak Gelinler - İnadına Aşk

Film:

- Gece Sularında İstanbul - Arkadaşlar Arasında - Beni Seviyorum

Rola Aldığı Reklam Filmleri

- Garanti Bankası - Koroplast - Arçelik - Avea

İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları

- Açelya Topaloğlu (Defne) - Can Yaman (Yalın) - Nilay Duru (Yeşim) - Eren Vurdem (Çınar) - Cevahir Turan (Ezgi) - Cem Belevi (Deniz) - Yeşim Dalgıçer (Leyla) - Taner Rumeli (Toprak) - Tibet Tursun (İdris Doruk) - Bilge Şen (Pembe) - Selim Gürata (Sürreya)

Etiketler serhat kılıç
Yorumlar