Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Sergen Yalçın: 4-1'lik bir maç değildi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi 3. maçında Sporting'e 4-1 kaybettikleri maçın ardından konuştu.

Abone ol
Abone ol 19 Ekim 2021 22:53

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi 3. maçında Sporting'e 4-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

4-1'lik skordan dolayı üzgünüz. Bu beklediğimiz bir skor değildi. Bu kulvar zor bir kulvar, hataları affetmiyorlar Şampiyonlar Ligi'nde. Oynadığımız takımlar ters takımlar. Bakıyorum, çok da 4-1'lik bir maç değildi. Takımımın iyi oynadığını düşünüyorum. Skoru çevirecek birçok şans yakaladık ama hatalar...

"Bence şans faktörü rakibin yanındaydı"

Duran topta yediğimiz goller biraz şans golleri. 4-1'lik bir oyun değildi bu. Bence şans golleri yedik. Çalışılmış gibi görünebilir ama rakibimizi analiz ettik, hiç böyle gol görmedik. Bence şans faktörü rakibin yanındaydı. Kaleye gelmeden ilk yarıda 3 gol attılar. Batshuayi de şanssız. Vuruyor vuruyor girmiyor, direkten dönüyor, bir şey oluyor. Bu maçtan çok da çıkarılacak bir ders yok. 

"Derbiler her zaman önemlidir"

Ligde Galatasaray'la oynayacakları maçı değerlendiren Sergen yalçın, şu ifadeleri kullandı:

Derbiler her zaman önemlidir. Pazartesi oynayacağız, yeterli dinlenme süremiz var. Pazartesiye iyi hazırlanıp, tekrar normal durumumuza dönmek istiyoruz. Hiç beklemediğimiz şeyler oldu sezon başında. İşler iyi gitmiyor, kaybediyoruz ama bu görüntü gerçek değil.

Etiketler Sergen Yalçın
Yorumlar