Anasayfa /  Magazin

Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında? Sergen Deveci hayati durum nasıl?

Baş Belası adlı tiyatronun oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a arkadan çarpmasıyla gerçekleşen kaza da tiyatro oyuncusu Sergen Deveci ağır yaralandı. Peki Sergen Deveci kimdir? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2022 21:03

Baş Belası adlı tiyatronun oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a arkadan çarpmasıyla gerçekleşen kaza da tiyatro oyuncusu Sergen Deveci ağır yaralandı. Peki Sergen Deveci kimdir? İşte detaylar...

Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda dün akşam "Başbelası" adlı tiyatro oyununun oynanmasının ardından Samsun'a dönerken Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası geçiren ekipte, yaralananlardan Uğur Şalvarcıoğlu, Sergen Deveci ve Özgür Ayaz'ın Samsun'da, Ceyhun Fersoy, Burak Gülçebi'nin Amasya'da tedavileri sürüyor. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi.

SERGEN DEVECİ KİMDİR?
Sergen Deveci 1991 yılında İzmit'te dünyaya geldi. Sosyal medyada paylaştığı skeçler sayesinde tanındı. Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda eğitim gören Deveci  İstanbul'da pek çok oyunda yer aldı.

SERGEN DEVECİ'NİN ROL ADLIĞI DİZİ VE FİLMLER
-Bonkis

-Aslinda Özgürsün

-Sadece Arkadasiz

-Annemin Gelini

SERGEN DEVECİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?
Diğer yandan, yaralıların son durumunu oyuncu Uraz Kaygılaroğlu paylaştı.

Eski eşi Melis İşiten ve diğer oyuncuların durumları aktaran Kaygılaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Melis ile irtibat halindeyiz çok korktuk. Mesaj atanlar için Melis’in durumu iyi yaralı ama iyi… Hiçbir hayati tehlikesi, kalıcı bir şey yok. Ceyhun iyi aynı şekilde ufak tefek yaraları var tabii ki Sergen’in durumu biraz daha ağır bilgilerim bu kadar sağ olun."

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise konuyla alakalı yaptığı açıklamada, 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini, 9 kişinin yaralandığını belirterek, "Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok" bilgisini verdi.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kazanın, minibüsle bir tırın çarpışması sonucu meydana geldiğini belirterek, şunları ifadeleri kullandı;

"Kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı ve 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum."

Yorumlar