Anasayfa /  Magazin

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz 'ın adını duyunca yolunu karıştırdı

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ilişkisini bitiren kadın olarak gösterilen Serenay Sarıkaya, muhabirlerin Yılmaz ile alakalı sorularını duyunca büyük panik yaşadı. Kaynak: Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın adını duyunca kaçacak yer aradı

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2019 17:01

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ilişkisini bitirdiği iddia edilen Serenay Sarıkaya, dün Etiler'de görüntülendi. Muhabirleri karşısında görünce panik olan Serenay, Cem Yılmaz hakkında soruları duyunca nereye gideceği bile karıştırdı.

CEM VE DEFNE'NİN ARASINA SERENAY MI GİRDİ?

Yaklaşık bir buçuk yıldır dolu dizgin aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çifti, iki hafta önce ayrılık kararı aldı. Çiftin ayrılıklarına ise güzel oyuncu Serenay ile Cem Yılmaz'ın yakınlaşmasının sebep olduğu söylendi

Bir süredir Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı konuşulan Sarıkaya, dün Etiler'de muhabirleri görünce ne yapacağını bilemedi. Muhabirlerin Cem Yılmaz hakkında soruları karşısında panik olan oyuncu, yanlışlıkla bir erkek kuaförünün önüne geldi.

ARACIYLA TERS YÖNE GİRDİ

TV100 ekranlarında yayınlanan Magazin Hattı programının haberine göre: Muhabirlerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakarak aşk iddiaları hakkında konuşmayan Sarıkaya, hızla aracına bindi. Sarıkaya bu kez de lüks aracıyla ters yöne girdi. Serenay'ın Cem Yılmaz'la çıkan aşk iddialarını yalanlamak yerine yanıtsız bırakması ise kafaları karıştırdı.

 

 

 

Yorumlar