Anasayfa /  Magazin

Seren Serengil'den, eşi Yaşar İpek için romantik paylaşım!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, eşi Yaşar İpek için romantik paylaşımda bulunarak, "Gözlerimi senden alamıyorum." dedi.

Abone ol
Abone ol 05 Eylül 2018 00:07

Geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren Seren Serengil, eşi Yaşar İpek için aşk dolu paylaşımda bulundu. Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafının altına eşi Yaşar İpek'i kastederek İngilizce "Gözlerimi senden alamıyorum." dedi.

KALP EMOJİSİ GÖNDERDİ

Seren Serengil'in romantik paylaşımının arıdan Yaşar İpek'ten cevap gecikmedi. İpek, karısının fotoğrafına altına kalp emojisi gönderdi.

SEREN SERENGİL KİMDİR?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971'de Şişli, İstanbul'da doğmuştur. Şarkıcı ve oyunculuk yapmaktadır. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Öztürk Serengil'in kızıdır.

Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesi'nde doğdu. Seren Serengil, ilk olarak 1977 yılında "Sarhoş" filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynadı. Aynı yıl babası ile birlikte Gar Gazinosu'nda sahne aldı. Profesyonel sahne kariyerine ise, 16 yaşında Fahrettin Aslan tarafından görevlendirildiği Maksim Kumarhanesi'nde başladı ve en genç kadın assolist oldu. Profesyonel oyunculuk kariyerine başladığı 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı.


Yorumlar