Anasayfa /  Spor

Şenol Güneş: Lille'in bize zararı oldu!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 25 Mayıs 2021 21:14

AMilli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

"3 hazırlık maçı oynayacağız. Hücumda sıkıntılarımız var. Yeni gelen oyuncularımızı göreceğiz. 4 oyuncumuz fazla. Yenilerden kimi katacağımıza bakacağız."

"Milli takımda olan tüm oyuncularımızın olumlu davranışı bizi mutlu eder. Ülkemizde şampiyon olan takım Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'a Avrupa'da başarılar diliyorum."

"Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası çok önemli"

"Futbola biraz farklı açıdan bakalım. Yabancı oyuncuları aldık. Bizimkiler sığmadı, yurt dışına çıktı. Biz şampiyon yapsın diye oyuncu transfer ediyoruz. Uluslararası alanda futbolcuları olan takımlarla oynuyoruz. Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası çok önemli. Yeni oyuncularla şimdiki oyuncuları rekabete sokarsak çok büyük iş olur."

"Lille'i tebrik ederiz. Bize zararı oldu, oyuncularımız geç geldi."

"Biz gruptan çıkmak istiyoruz. Ama oyunumuzla bunu göstermek durumundayız. Hazırlık döneminde hücum anlamında takıma kimi katabiliriz ona çalışıyoruz."

 Letonya'yı küçümsedik!

"Letonya maçı oyun olarak artısı eksisi olan bir maç değil. Duran topta sorun yaşadık. 3-3 olduktan sonra hiç tempo yapamadık. Andorra maçında bastık ama netice alamadık. Letonya beklediğimizden daha etkili oldu. Kağıt üzerinde küçümsedik doğru."

Etiketler Şenol Güneş
Yorumlar