Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Senden Daha Güzel Efsun kimdir? Efsun'u oynayan Cemre Baysel nereli?

Cemre Baysel, Senden Daha Güzel adlı dizide Efsun karakteri ile izleyen karşısına çıkıyor. Genç oyuncuya dizide Burak Çelik eşlik ediyor. Diziseverler ise Cemre Baysel'in hayatını ve yer aldığı dizileri sorgulamaya başladı. Peki, Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel sevgilisi kim?

Abone ol
Abone ol 07 Haziran 2022 22:28

Senden Daha Güzel dizisi FOX TV'de seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinden Cemre Baysel ise dizide Efsun'a hayat veriyor. Baysel, Ege Üniversitesi'nde eğitim gördü. 2014 yılı yapımı Yeşil Deniz ile çıkışını yaptı. İşte, Cemre Baysel dizileri ve filmleri...

 CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi aldı. Televizyonda ise ilk kez 2014 yılında Yeşil Deniz'de yardımcı rolle görüldü. Ardından 2017 yılında İsimsizler dizisinde yer aldı. Payitaht Abdülhamid dizisinde Firuze rolünde oynadı. 2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle dikkat çekti. Daha sonra Ramo'da yer aldı. 2020 yılında Sol Yanım dizisinde rol aldı. 2021 yılında Baht Oyunu’nda Aytaç Şaşmaz’la birlikte başrolde yer aldı.

47. Altın Kelebek Ödülleri‘nde Yıldızı Parlayanlar ödülünü aldı. Oyuncu, Baht Oyunu'ndaki partneri Aytaç Şaşmaz ile birliktelik yaşıyor. 1,70 boyundadır.

Yorumlar