Anasayfa /  Spor

Semih Kılıçsoy kimdir? Semih Kılıçsoy kaç yaşında, nereli?

Beşiktaş-Antalyaspor maçında ilk kez sahaya çıkan 17 yaşındaki genç oyuncu Semih Kılıçsoy, merak konusu oldu. İşte Semih Kılıçsoy'un hayatı...

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2023 13:00

Beşiktaş-Antalyaspor maçında ilk kez sahaya çıkan 17 yaşındaki genç oyuncu Semih Kılıçsoy, merak konusu oldu. İşte Semih Kılıçsoy'un hayatı...

Süper Lig’in 14. Hafta erteleme maçında Beşiktaş, konuk ettiği Antalyaspor ile gol olmadan berabere kaldı. Siyah-beyazlılarda alt yapıdan yetişen Semih Kılıçsoy, bu maçta ilk kez forma giydi.

Alt yapıda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki futbolcu, Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından karşılaşmanın 58. dakikasında Jackson Muleka’nın yerine oyuna dahil edildi. Müsabakada 32 dakika sahada kalan Semih’in, golsüz biten müsabakada Beşiktaş adına hücum hattında fazlaca istekli olduğu gözlendi.

1,78 boyundaki genç futbolcu, santrafor ve kanat forvet pozisyonunda oynuyor.

Semih Kılıçsoy Kimdir? Nereli?

Genç futbolcu Semih Kılıçsoy 2005 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Beşiktaş alt yapısında futbola başlamış Beşiktaş U19 takımına kadar bir çok alt yapı kategorisinde oynamıştır. Forvet, santrafor mevkiinde forma giyen genç oyuncu gelecek yıllarda adından oldukça söz ettirebilecek yeteneğe sahiptir.

Genç futbolcu Semih 2023 yılı itibariyle 17 yaşında, aslan burcu ve 1.78 cm boyundadır. Resmi instagram hesabını @semihkilicsoy9 kullanıcı ismi ile kullanmaktadır. Ayrıca twitter hesabı da @Semihkilicsoy kullanıcı ismi ile aktif olarak kullanılmaktadır.

Yorumlar