Anasayfa /  Foto Galeri

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıradan şok karar! İkinci kez denedik olmadı

2019'da nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçen yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini bitirmişti. Ancak ikili, daha sonra barışmıştı. 16 Mayıs'ta ikinci kez evlenen çiftten kötü haber geldi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıradan şok karar! İkinci kez denedik olmadı - Sayfa 1

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, ikinci evliliklerini de bitirme kararı aldı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıradan şok karar! İkinci kez denedik olmadı - Sayfa 2

Çift, ayrılık haberini yayınladıkları mesajlarla duyurdu.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıradan şok karar! İkinci kez denedik olmadı - Sayfa 3

Selin Ciğerci, "Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek, resmi işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor, edecek" dedi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıradan şok karar! İkinci kez denedik olmadı - Sayfa 4

Gökhan Çıra ise, "Biz büyük umutlarla ikinci kez denedik ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek bizim en büyük korkumuz o yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibariyle boşanma kararı almış bulunmaktayız. İnşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi ve arkadaşı olacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz" mesajını yayınladı.