Anasayfa /  Foto Galeri

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Seda Sayan'dan sahne kararı

Şarkıcı Alişan'ın menajerliğini yapan kardeşi Selçuk Tektaş (38), koronavirüse yenilerek önceki gün hayatını kaybetti. Tektaş'ın vefatından etkilenen Sayan ise "Bu konuda hassasiyet gösteriyorum" diyerek kararını duyurdu.

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Seda Sayan'dan sahne kararı - Sayfa 1


Alişan'ın menajeri ve kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle genç yaşta vefat ederek hem sanat camiasını hem de sevenlerini yasa boğdu.

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Seda Sayan'dan sahne kararı - Sayfa 2

Önceki gün son yolculuğuna uğurlanan Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Seda Sayan, bu durumdan etkilendiğini belirterek konserlerini erteledi.

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Seda Sayan'dan sahne kararı - Sayfa 3

"İÇİMDEN GELMİYOR" 
Snob Magazin'e açıklama yapan bir çocuk annesi Sayan, "İçimden gelmiyor. Fazla etkilendim. Bodrum'dayım. Misafirlerim var. Sadece onları yemeğe götürüyorum. Hassas davranıyorum" diye konuştu.

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Seda Sayan'dan sahne kararı - Sayfa 4

"ÜZÜNTÜMÜ İFADE EDEBİLECEK DURUMDA DEĞİLİM" 
Sayan, Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve üzüntüsünü "Üzüntümü ifade edebilecek durumda değilim. Allah'ım sabır, metanet versin. Başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. Alişan'ın kardeşi Selçuk aramızdan ayrıldı, üzerine nurlar yağsın" sözleriyle ifade etmişti.