Anasayfa /  Yaşam

Selçuk Şahin:Aziz Yıldırım sinirliyse herkes oda oda kaçardı

Selçuk Şahin:Aziz Yıldırım sinirliyse herkes oda oda kaçardı

Abone ol
Abone ol 27 Aralık 2015 04:08

12 yıl Fenerbahçe forması giyen Selçuk Şahin, Hürriyet’e çarpıcı açıklamalar yaptı.

12 yıl formasını taşıdığı F.Bahçe’de 100. yıl şampiyonluğu da yaşadı, 2006’da Denizli’de, 2010 ve 2012’de Kadıköy’de son dakika kaçan şampiyonlukların acısını da Selçuk Şahin... Geçen sezon 34 yaşında İsviçre’nin 2. lig ekiplerinden FC Wil 1900’ün yolunu tuttu.

Selçuk, Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın torpiliyle oynamadığını vurgularken, işlerin kötü olduğu zamanlarda Yıldırım’ın yoluna çıkılmaması tavsiyesinde bulundu. Röportajında, Hürriyet’e şunları söyledi.

BAŞKANIN AKRABASI DEĞiLiM

- ÖYLE bir maç hatırlıyorum ki 102 kere topla buluşmuşum 92 iyi pas vermişim ama yuhalanmışım. Ben istesem, sadece 50 topla buluşup, 1 pas hatası yapardım. Aziz Yıldırım’ın yeğeni olduğumdan kulüpte olduğumu söyleyenler oldu. 12 yılda bir kez özel görüşmedim.Başkanla yakınlığım yok, aksine mesafemiz vardı.

Emre’nin Başakşehir maçında taraftarlarla müthiş bir vedalaşması oldu...

- O duyguyu yaşamak isterdim. Emre, belki yöntem olarak iyi ayrılmadı. Taraftar bunu uğurlama olarak gördü ve güzel ağırlama yaptı.

ÇALIŞMADA YANAL, SiSTEMDE KOCAMAN

KOCAMAN’ı sevdiğini biliyorum ama çalıştığın en iyi hoca kimdi?

- Çalışması ve antrenman temposu açısından bakarsak Ersun Yanal derim. Ersun Yanal’da taktiksel bir şeyimiz yoktu. Agresif ve basan bir takımdık. Sistem ve taktiksel olarak sorarsanız Aykut Kocaman derim. İsteklerini net şekilde ortaya koyardı.

AYRIMCILIK YAŞAMADIM

Deniz Naki olayından sonra Tuncelili oluşun gündeme geldi. Sen hiç bunun zorluğunu yaşadın mı?

- Futbol yaşamımda bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım. Deniz Naki, bu yüzden sıkıntı yaşadıysa çok yazık. İnsana, Sünni’ymiş, Alevi’ymiş, Türk’müş, Kürt’müş diye bakmamalıyız. Açık yüreklilikle Tuncelili olduğumu söylüyorum. Dersimspor’u yakından takip ediyorum. Belki bir katkım olur.

Etiketler Selçuk Şahin
Yorumlar