Anasayfa /  Foto Galeri

Selçuk Geçer'den endişelendiren dolar tahmini! Eylül'de kaç TL olacak?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalında yeni videolar yayınlamaya devam ediyor. Selçuk Geçer'in dolar tahmini herkesin dikkatini çekti. İşte detaylar...

Selçuk Geçer'den endişelendiren dolar tahmini! Eylül'de kaç TL olacak? - Sayfa 1

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalında yeni videolar yayınlamaya devam ediyor. Ünlü ekonomistin, ekonomiye yönelik tahminleri ve iddiaları gündeme bomba gibi düşüyor. Selçuk Geçer'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ise herkesin beğenisini topluyor.

Selçuk Geçer'den endişelendiren dolar tahmini! Eylül'de kaç TL olacak? - Sayfa 2

Ünlü isim dolarla ilgili yeni tahminlerde bulunarak, dolar kurunun Eylül ayında 20 lira, Kasım ayında ise 25 lirayı bulabileceğini ifade etti. Enflasyona dair de tahminlerini sözlerine ekleyen Geçer, şu ifadeleri kullandı: "Enflasyonun 8,5’in altında geleceğini düşünmüyorum, korkum 9’un üzerine çıkabilme ihtimali. Ünlü ekonomist, dikkat çeken açıklamalarıyla sert eleştirilerin yapılmasına neden oldu.

Selçuk Geçer'den endişelendiren dolar tahmini! Eylül'de kaç TL olacak? - Sayfa 3

Selçuk Geçer, Aralık ayında da doların 18 lirayı göreceğini belirtmiş,  ardından da müdahalede bulunulacağının altını çizmişti. Geçer'in tahminlerinin çıkması nedeniyle de Geçer'in her söylediğini yatırımcılar önemsiyor.