Anasayfa /  Güncel

Seksenler 177. bölüm Canlı izle- Ergun ve Butik Ali tuvalet işine giriyor!

Seksenler 177. bölüm Canlı izle- Ergun ve Butik Ali tuvalet işine giriyor!

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2016 20:45

Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Cumartesi akşamları izleyici tarafından büyük beğeniyle takip edilen dizide kritik merak edilen" Ergun ve Butik Ali tuvalet işine giriyor" bakalım tuvalet işi dizide nasıl sonuçlanacak? Karar.com'dan Seksenler 177. bölümde neler yaşanacak, izleyiciyi bekleyen büyük sürpriz nedir hepsini ve daha fazlasını haberimizde öğrenebilirsiniz. Peki heyecanla beklenen Seksenler dizisinin 178. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seksenler 178. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı günün ilerleyen saatlerinde Seksenler 178. bölüm fragmanına haberimizde ulaşabilirsiniz...

Seksenler ne zaman?

Tarih: 23 Ocak Cumartesi

Saat: 20:00

Yayın: TRT 1- Karar.com

Bölüm: 177

Seksenler 177. bölüm canlı izle- 20:00

Seksenler 177. bölüm özeti

Bu akşam yayınlanacak Seksenler 177. bölümde, Ergun ve Butik Ali tuvalet işine giriyor. Hamile olan Gülden’in iştahı gün geçtikçe daha da açılmaktadır. Gülden ve Ahmet Rukiye ameliyat olana kadar Rukiye ve Fehmi’nin evinde kalmaya başlar. Bu durum en çok Rukiye’nin yemeklerini doyasıya yiyen Gülden’in işine gelir.

Seksenler 177.Bölüm Fragmanı

Yükleniyor...

Koltuk değiştirme gülme krizine sokacak

Rukiye koltukların döşemelerini değiştirmek isteyince Ahmet ve Çağatay annelerine sürpriz yapmak ister. Fehmi’den gizli koltukları değiştirmeye çalışırlar. Yaşananlar birbirinden komik anlara sahne olur.Ergun patronunu dövdüğü için işten kovulmuştur.

Ergun çok acil iş bulmak zorunda

Fehmi Ergun’un işsiz kalmasına çok sinirlenir, Ergun’un acilen iş bulması gerekmektedir. Ergun’un imdadına Butik Ali yetişir. Ergun ve Butik Ali umumi tuvalet işine girerler!Ağır grip olan Şahin’in imdadına Rukiye yetişir. Öte yandan Bekçi Bekir silahını kaybedince ortalık karışır.

Seksenler 176. bölüm özeti

Bu akşam yayınlanacak Seksenler 176. bölümünde, Mahalleden çocuk kaçırılıyor. Rıza, taksi kullanırken hiç tanımadığı bir kızın hayatını kurtarmıştır. Rıza, kötü adamdan korumak için kızı kendi evine getirir. Bu duruma çok sinirlenen kötü adam mahalleye gelip Rıza’nın nerede oturduğunu ve ailesini araştırır. Bu yaşananların üzerine Rıza’nın küçük kızı kaçırılınca mahallede büyük bir panik yaşanır.
Fehmi ve ailesi Rukiye’nin tahil sonuçlarını büyük bir heyecanla beklemektedir. Tahlil sonuçlarını Hayati getirecektir. Ancak hasta yakınları Hayati’yi dövünce hastanede ortalık savaş alanına döner. Şahin ve Butik Ali, Ahmet’in arabasını kullanırken kaza yaparlar. Araba hasar görür. Ahmet de hasarı sigortadan karşılamak ister ama sigortacı Ergun hasarın daha büyük olması gerektiğini söyler. Ahmet’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Seksenler dizisinin konusu

Türkiye’nin 1980’lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişini ve değişimini klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan, sosyal hayattaki değişim, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediği gözler önüne serilir.

Seksenler oyuncuları

FEHMİ (RASİM ÖZTEKİN)

ERGUN PLAK (SERHAT KILIÇ)

AHMET (ŞORAY UZUN)

NAZLI (YASEMİN ÇONKA)

GÜLDEN (AYŞE TOLGA)

ÇAĞATAY (İLKER AYRIK)

Yorumlar