Anasayfa /  Ekonomi

Şekerbank ertelemeli yeni yıl kredisi kampanyası başvuru detayları

Yeni yıl kredileri için adeta yarışa giren bankalara Şekerbank’ta eklendi. Bankanın yaptığı açıklamada yeni yıl kredisinin 3 ay ertelemeli olarak alınabileceği aktarıldı. Peki Şekerbank yeni yıl kredisi faiz oranları ne kadar? İşte o detaylar…

Abone ol
Abone ol 30 Aralık 2019 13:53

Yeni yıla sayılı günler kalan Şekerbank tarafından tüketicilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bankanın resmi web sitesinde yapılan açıklamada özel faiz oranlarıyla vatandaşlara kredi imkanı sağlandığı bildirildi. Ayrıca vatandaşlara bu krediyle beraber farklı ödeme fırsatları da sağlanacak. 

Şekerbank Yeni Yıl Ertelemeli Kredi Kampanyası 

Şekerbank’ın sunduğu bu kredi kampanyasında faiz oranları vade gün sayısına göre belirleniyor. Bankanın müşterilerine bu kapsamda en az 3 en çok 60 aya kadar vade belirleniyor. Ayrıca faiz oranları ise yüzde 1.09’dan başlıyor. Bankadan kredi talep edecek olan vatandaşlar 24 ay vade için yüzde 1,09 faiz oranıyla kredi alabilecek.  

25 ile 48 ay vadeli kredilerde faiz oranı yüzde 1.19 olacak. Fakat ödemelerini 49 ile 69 ay vade arasında yapmak isteyen vatandaşlara uygulanacak faiz oranı yüzde 1.24 olacak. Tahsis ücreti ise kredi tutarının binde 5’i olarak alınacak.  

Şekerbank 10 Bin TL Yeni Yıl Kredisi Maliyet Tablosu

Yorumlar