Anasayfa /  Foto Galeri

Şehit haberi Türkiye'yi kahretti! İşte spor camiasından taziye mesajları

Spor camiası, Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 10 askerimiz için taziye mesajı paylaştı. İşte o paylaşımlar...

Şehit haberi Türkiye'yi kahretti! İşte spor camiasından taziye mesajları - Sayfa 1

Bingöl’den 13.55'te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi bir helikopter Bitlis Tatvan sınırlarında düştü. Helikopterde bulunan 11 askeri personel şehit oldu, 2'si ise yaralandı. Kahreden haber sonrası spor camiası da tek yürek oldu. İşte şehitlerimiz için spor camiasının yaptığı paylaşımlar;

Şehit haberi Türkiye'yi kahretti! İşte spor camiasından taziye mesajları - Sayfa 2

Tüm maçlardan önce 1 dakikalık saygı duruşu 
TFF'nin mesajında, "Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait bir helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu kahraman askerlerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı. TFF, şehitler anısına 4-8 Mart tarihleri arasında oynanacak tüm maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

Şehit haberi Türkiye'yi kahretti! İşte spor camiasından taziye mesajları - Sayfa 3

TBF'nin mesajında ise şu açıklamaya yer verildi:
"Bingöl'den Tatvan'a gitmek için kalkan Türk Silahlı Kuvvetleri helikopterinin kaza kırıma uğraması sonucu 9 askerimizin şehit, 4 askerimizin ise yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Türkiye Basketbol Federasyonu ailesi olarak şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

Şehit haberi Türkiye'yi kahretti! İşte spor camiasından taziye mesajları - Sayfa 4

4 büyüklerden taziye mesajları 
Beşiktaş Kulübünün mesajında, "Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.