Anasayfa /  Foto Galeri

Sefirin Kızı Dizisi Oyuncuları | Sefirin Kızı Dizisi Konusu

Sefirin Kızı Dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Ege’de yaşanan destansı bir hikayenin anlatılacağı Sefirin Kızı dizisinin çekimleri 25 ekim cuma günü Muğla’da başladı. Sefer’in Kızı dizisinin yönetmeni ise Emre Kabakuşak olacak. Emre Kabakuşak son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde yönetmen olarak yer almıştır.

Sefirin Kızı Dizisi Oyuncuları | Sefirin Kızı Dizisi Konusu - Sayfa 1

Star Tv 2019 2020 yeni sezonunda yayınlayacağı iddialı dizisi Sefirin Kızı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. O3 Medya ve NGM Medya’nın ortaklığında çok büyük bir prodüksiyon ile ekranlara gelecek Sefirin Kızı dizisinin senaryosunu daha önce Sen Anlat Karadeniz dizisinin senaristliğini üstlenen Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem ikilisi yazacak.

Sefirin Kızı Dizisi Oyuncuları | Sefirin Kızı Dizisi Konusu - Sayfa 2

Sefirin Kızı dizisinin Muğla yöresinde çekilecek ve Sancar ile Nare isimli iki gencin sağlam bir aşk hikayesi anlatılacak. Sefirin Kızı dizisinde başrolleri ise Engin Akyürek ve Neslihan Atagül paylaşacak.

Sefirin Kızı Dizisi Oyuncuları | Sefirin Kızı Dizisi Konusu - Sayfa 3

Sefirin Kızı Oyuncuları

Engin Akyürek (Sancar)

1981 Ankara doğumlu olan Engin Akyürek 38 yaşındadır. Ankara Üniversitesinde lisans eğitimi alan Engin Akyürek aklında hiç oyunculuk yokken katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışması ile ünlenmiştir. Daha sonra Yabancı Damat ve Kara yılan dizileri ile ismini duyuran ve ekranlarda yer alan Engin Akyürek’in asıl popüler olduğu dizi ise bir çok Avrupa ülkesinde yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi ile olmuştur. Son olarak ise 2017 yapımı Kara Para Aşk dizisinde yer alan Engin Akyürek son dönemlerin dizi tutturamayan başrol oyuncularından biridir.

Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine Engin Akyürek hayat verecek. Sancar at binmeyi çok seven yalnızca zeybek oynarken çöken oldukça dik başlı ve korkusuz bir adamdır.

Sefirin Kızı Dizisi Oyuncuları | Sefirin Kızı Dizisi Konusu - Sayfa 4

Neslihan Atagül (Nare)

1992 de İstanbul da hayata gözlerini açan Neslihan Atagül 27 yaşında kariyerinin zirvesindedir. Yeditepe Üniversitesinde Konservatuvar okuyan Nesliha Atagül ilk olarak Yaprak Dökümü dizisinde çocuk oyuncu olarak yer almış ve oyunculuk yeteneklerini profesyonel üstadların yanına geliştirmiştir. Neslihan Atagül’ün olduğu ve izleyici tarafından fark edildiği dizisi ise Fatih Harbiye dizisi olmuştur. Yaprak Dökümünde ki kızdan Fatih Harbiye’nin Neriman’ı olan Neslihan Atagül daha sonra Kara Sevda dizisinde hayat verdiği Nihan karakteri ile dünyanın tanıyıp oyunculuğunu kabul ettiği bir kadın başrol olmuştur. Kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile evlidir.

Nare güzeller güzeli bir kızdır. At binmeyi çok seven Nare ile Sancar büyük bir aşka bir birlerine bağlanırlar ama ayrılık çok geçmeden onları da vurur.