Anasayfa /  Magazin

Seda Sayan'dan çarpıcı Onur Büyüktopçu açıklaması!

4 Ocak Pazartesi gününden itibaren Gelinim Mutfakta programıyla, Kanal D ekranlarına dönmeye hazırlanan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2021 23:19

Seda Sayan, sanat dünyasının en dobra, samimi ve yardımsever ünlülerinden... Yıllarca ‘Türkiye’nin en güvenilir ünlü isimleri’ listelerinde yer aldı. Çalışkanlığı ve disiplini hep konuşuldu. Sanatçı, kendi adıyla çıkardığı kolonya markasından sonra şimdi de ‘Gelinim Mutfakta’ ile yeniden Kanal D’ye dönmenin heyecanını yaşıyor. Bu vesileyle buluştuğumuz Sayan’la devraldığı programından özel hayatına, sosyal medya baskısından estetik operasyonlarına kadar her şeyi konuştuk.

- Yarından itibaren ‘Gelinim Mutfakta’ ile karşımızda olacaksınız. Ekranı özlediniz mi?

‘Gelinim Mutfakta’nın üçüncü sezonunda tekrar izleyicilerimle olmaktan çok mutluyum. Ekranda olmayı özledim mi, tabii ki. Aslında pandemide biraz uzak kalmaya çalıştım ama Milli Piyango ve Sayısal Loto ile tekrar ekrana döndüm. Astım hastası olduğum için biraz risk grubundayım. Dikkat etmem gerekiyor. Fakat ‘Gelinim Mutfakta’da Covid-19 önemlerine o kadar itinayla dikkat ediliyor ki, o güvenceyle gidip geliyorum. Çekimlere başladık, iyi gidiyor.

- Yeniden Kanal D’ye, yuvaya dönmek neler hissettiriyor?

Evet, yıllarca Kanal D’de çalıştım. Şu an evime döndüm, evimdeyim.

- Programda devir teslim oldu. Sosyal medyada da bu yenilik çok konuşuldu. İddialar için ne diyeceksiniz?

Onur (Büyüktopçu), programdan kendisi ayrıldı. Ama sosyal medyada sanki ben göndermişim gibi yansıtıldı. Çok ayıp bir şey... Onur’a da çok büyük haksızlık ve saygısızlık bence. Televizyon dünyası bu; biri gider, biri gelir, bu işler böyledir. Herkes ne olduğunu da bilir zaten hepimizin birbirimizden haberi var. Dolayısıyla kimse kimsenin ayağını kaydırmaz, kimse kimsenin kuyusunu kazmaz. Ben de her sabah televizyon karşısına geçip, ‘Bugün kimi kovdursam da yerine geçsem!’ diye düşünmüyorum.

- Siz mutfakta iddialı mısınız? En iyi yaptığınız yemek hangisi?

Eskiden iddialıydım. Şimdi pek iddiam kalmadı. Koşturmaktan mutfağa giremiyorum. Et ve sebze yemeklerini güzel yaparım. Hamur işinden fazla anlamam. Şipşak hazırlanan yemeklerde daha başarılıyım. Güzel soslu makarnalar pişirebilirim.

- Yıllar önce yaptığımız bir röportajda “Sanırım kıskanç bir kaynana olacağım” demiştiniz. Hâlâ oğlunuz Oğulcan Engin’i kıskanıyor musunuz? Bugün nasıl bir kayınvalide olacağınızı düşünüyorsunuz?

Demek ki o zaman o kafadaymışım ama şimdi hiç öyle düşüncelerde değilim. Herhalde gelinini çok seven, koruyan ve kollayan bir kayınvalide olurum. Oğlumu sevsin, benim baş tacım olur.

- Herkes Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin’i çok yakıştırıyor. Yakın zamanda evlilik planları var mı?

Evet, Ezgi ve Oğulcan’ı herkes çok yakıştırıyor. Ben de çok yakıştırıyorum. Ama evlilik onların kararı. Zaman neyi gösterir bilemeyiz. Kendi alacakları bir karar, biz karışamayız.

- Çok fazla seveniniz var. ‘Türkiye’nin en güvenilir ünlü isimleri’ arasında yer alıyorsunuz. Bu listelerde bulunma-nızı neye bağlıyorsunuz?

Çok fazla sevenim varsa, günden güne de çoğalıyorsa ne mutlu bana... Hâlâ en güvenilir isimler arasında yer almam mutluluk verici. Bunu samimiyetime ve dürüstlüğüme bağlıyorum. Her şeyi samimiyet çözüyor çünkü. Eğer samimiyseniz, insanlar da sizi bağrına basıyor.

Yorumlar