Anasayfa /  Foto Galeri

Seccad Yeşil'in yakalanmasından sonra Ece Erken'den ilk açıklama

Ece Erken'in eşi, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aranan Seccad Yeşil, Bursa'da yakalandı. Ece Erken'den ilk açıklama geldi.

Seccad Yeşil'in yakalanmasından sonra Ece Erken'den ilk açıklama - Sayfa 1

Sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş kulübü eski yöneticilerinden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak günü gece saatlerinde ortağı olduğu balık restoranında silahlı saldırıya uğramış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Seccad Yeşil'in yakalanmasından sonra Ece Erken'den ilk açıklama - Sayfa 2

Cinayetin ardından zanlıların yakalanması için çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, olaya karıştığı belirlenen 17 kişiyi gözaltına almıştı.

Seccad Yeşil'in yakalanmasından sonra Ece Erken'den ilk açıklama - Sayfa 3

SECCAD YEŞİL YAKALANDI


Firari şüpheli Seccad Yeşil ise olaydan 13 gün sonra Bursa'da yakalandı. Cinayet anında olayın yaşandığı restoranda olduğu iddia edilen Seccad Yeşil ifadesi alınmak üzere Bursa'dan İstanbul'a getiriliyor.

Seccad Yeşil'in yakalanmasından sonra Ece Erken'den ilk açıklama - Sayfa 4

'SÜLEYMAN SOYLU VE ORGANİZE ŞUBE EKİBİNE MİNNETTARIM'


Yakalanma haberinin ardından Ece Erken'in yüreğine bir nebze de olsa su serpildi. Ünlü sunucu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;