Anasayfa /  Foto Galeri

Şarkıcı Kurtuluş Kuş'a cinsel saldırıdan hapis şoku! Genç kadının yırtık iç çamaşırları bulununca...

Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında, 27 Şubat 2022 tarihinde, Aydın'ın Efeler ilçesindeki otelde hayranı olan 19 yaşındaki B.B.'ye 'nitelikli cinsel saldırı' suçunu işlediği iddiasıyla iddianame hazırlandı. İşte haberin detayları...

Şarkıcı Kurtuluş Kuş'a cinsel saldırıdan hapis şoku! Genç kadının yırtık iç çamaşırları bulununca... - Sayfa 1

Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında korkunç bir iddia ortaya atıldı. Kuş'a Aydın'ın Efeler ilçesindeki otelde hayranı olan B.B. adlı kıza karşı 'nitelikli cinsel saldırı' suçunu işlediği iddiasıyla iddianame hazırlandı.

Şarkıcı Kurtuluş Kuş'a cinsel saldırıdan hapis şoku! Genç kadının yırtık iç çamaşırları bulununca... - Sayfa 2

HER ŞEY MESAJLAŞMAYLA BAŞLADI!
İddianamede, Kuş ile B.B.'nin, sosyal medya üzerinden tanıştıkları ve 'kaybolan mesaj' modunu kullanarak konuşmaya devam ettikleri belirtildi.

Şarkıcı Kurtuluş Kuş'a cinsel saldırıdan hapis şoku! Genç kadının yırtık iç çamaşırları bulununca... - Sayfa 3

İkilinin, ilk olarak Kuş'un İzmir'de verdiği konser çıkışı yüz yüze görüştüğü ardından Aydın'da yine konser çıkışında buluşup, otel odasında görüştüklerine iddianamede yer verildi. Bu görüşmede yakınlaşma olmadığı ancak Kuş ile B.B.'nin mesajlaşmaya devam ettikleri vurgulandı. Kuş'un, olay tarihinde Aydın'a konser için geldiği, B.B.'yi de kente çağırdığı kaydedildi.

Şarkıcı Kurtuluş Kuş'a cinsel saldırıdan hapis şoku! Genç kadının yırtık iç çamaşırları bulununca... - Sayfa 4

ZORLA KIYAFETLERİNİ ÇIKARDI
B.B.'nin, hediyesini vermek için saat 04.00 sıralarında, arkadaşlarıyla Kurtuluş Kuş'un kaldığı otele gittiğine de iddianamede dikkat çekildi. Bu sırada odada başka kişilerin de bulunduğu, saatin ilerlemesiyle odadaki başka bölmeye geçip, sohbet ederken Kuş'un, B.B.'nin kıyafetlerini çıkarmaya çalıştığı belirtildi. Kuş'un istememesine rağmen B.B. ile zorla birlikte olduğu iddianamede vurgulandı. Kuş'a direnen B.B.'nin, yaşadığı acı nedeniyle attığı çığlıkların görevliler tarafından duyulduğuna da dikkat çekildi.