Anasayfa /  Güncel

Şanlıurfa'da korkutan deprem - Son depremler

AFAD Şanlıurfa'da deprem olduğunu duyurdu. Şanlıurfa Hilvan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 11.47'de meydana gelen depremin derinliğinin 7.66 km olarak açıklandı. İşte son depremler listesi...

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2020 12:21

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 11.47'de merkez üssü Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. AFAD'ın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Hilvan'da 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7,66 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, 'Geçmiş olsun Şanlıurfa. Hilvan ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz' denildi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

KANDİLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

 

 

Yorumlar